Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez a bugyborékolás? Ikres...

Mi ez a bugyborékolás? Ikres kismama vagyok ilyen hamar érezném őket?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 11.hétben
2009. szept. 19. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze. Én már kettőt éreztem a 3. héttől. De a magzatmozgást, ami kicsit lendületesebb érzés, megfogod érezni és el tudod ettől különíteni. (Kb. 16-23. hét körül.) Jó egészséget mindhármótoknak!
2009. szept. 19. 17:00
 2/5 A kérdező kommentje:
3. héttől érezted nem a 13. héttől? Akkor ez a buborékolás a babók miatt van? mert éhesnek nem érzem magam és mintha kicsit korogna olyan érzés
2009. szept. 19. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 14. héttől éreztem tutira őket!Buborékok majd később csiklandozás formájában!Most meg szét rúgják a hasam!

37 hetes ikres kismama!Ha van kérdésed írj...

2009. szept. 19. 17:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó irtam neked privit
2009. szept. 19. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a beágyazódástól kezdve éreztem. Bár az még nem magzatmozgás, de a méhben éreztem a változásokat nap mint nap bizsergett. Jó egészséget nektek!
2009. szept. 21. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!