Hogy oldjátok meg a babanyomódásos-alvásos dilemmát?
Baba már nagyobb, a 31. hétben vagyunk.
Valahogy kell aludni.
Ha háton vagyok, az nem jó.
Oldalt baba bokszol és az egyik oldalon van a kis feje és már hetek óta így van és nekem valahogy mindig rá kell feküdnöm, különben nem tudok aludni.
Ilyenkor folyton közli, hogy az nem jó, bokszol hogy változtassak a pózon.
Középen nem megy.
A másik oldalon van a kis háta, akkor meg az nyomódik.
Alig alszom emiatt, ha felkelek, mindig nézem, hogy nem nyomtam- e agyon az éjjel :-(
Ez aranyos. Ne félj, nem tudod megnyomni! És látod, ha nem tetszik neki akkor szól. :)
Nekem faros a babám, a jobb oldalamon van a háta, a bal oldalon a végtagok és a köldököm fölött a feje... valahogy így fekszik. Én hol az egyik hol a másik oldalamon fekszem, éjjel változtatom, minden pisilés után a másik oldalamra fekszem. Elaludni a jobb oldalamon szoktam és félig hason egy szopipárnával, utána Ő is helyezkedik, majd elalszunk. Aztán van mikor a másik oldal "jön" van hogy érzem hogy ott a kis térde és pont arra fekszem. Ilyenkor arrébb húzza, és alszik tovább. Lehet hogy csak én vagyok szerencsés hogy tudok kompromisszumot kötni a babámmal, de attól nem félek hogy megnyomom, hiszen nagyon védett helyen van odabent. És ha nem jó valami, akkor úgyis reklamál. :)
Úgy aludj ahogy kényelmes és ahogy hagy a babád. Ne félj, nem tudod összenyomni.
Sok boldogságot!
37 hetes kismami
2. vagyok, a kispárna is jó megoldás, de a szoptatóspárna is nagyon nagy szolgálatot tesz! Javaslom hogy ne csak a hasad alá tegyél párnát, hanem a térdeid közé is!
Jó éjszakákat kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!