Nem kamu, nem vicc! Szerintetek normális?
A bátyám volt barátnője terhes. mér félidős,de eddig buliba járt,meg ivott mint az állat. most vissza halottuk h el akar menni buliba most hétvégn,és inni is akar egy kicsit... csak h ő nem ismeri a kicsit szót. abba se vagyunk biztosak mi h bátyámé a gyerek... :S Bátyám viszont mindenképpen magához akarja venni a gyereket,ha megszületik. van rá lehetősége? ugy gondolja h nem lenne jó helye az anyjánál,mert akkor is ugyanezt az életmódot folytatná. bizonyíték van a kcsapongó életére,lenne esélye bátyámnak elperelni a gyerekét? A csaj,olynaokat mondogat már most h ha megszületik a baba,csak havonta egyzser kap láthatást bátyám(nincsenek összeházasodva),meg majd jó sok gyerektartást fog rajta követelni...
ja,és a bátyám már akkor szakított a csajjal,mielött tudta volna h terhes... ez csak nem rég derült ki,mert a csaj eddig állítólag menstruált.
Barátnőm is bulizott kifulladásig(pont nyár,balaton partik),3 hónapos koráig,mert menstruált.Amikor egy rutinvizsgálaton kiderült mi van,azonnal kérték a vizsgálatot,szerencsére nem lett a babának baja...
A bátyád exe viszont egy bazi nagy marha,én biztos vagyok benne,hogy szólnék azonnal a védőnőnek,hogy ezt csinálja és magamhoz tudnm így venni a gyereket...vagy gyámügy,nemtudom ki ilyenkor az illetékes.Amúgy ez a kisbaba,csak remélni tudjátok,hogy egészséges lesz,nagyon durva amit művel ez a nő,nincs esze, egy idióta wáááá,ki sem mondom mi...húúú de felb@szta az agyam:@
Ha bátyád a kicsit magához szeretné venni, mert az anya kicsapongó életét tanusítani tudja, kell egy apasági DNS tesztet készítettni, mert igazolni kell a biológiai apaságot.
Amennyiben a nő péntz akart tőle elperelni, ue az helyzet, addig nem köteles semmit sem fizetni, míg az apaság nme bizonyított! Főleg, mert a szakításuk után derült ki a nő terhessége.
Érdeklődjetek utána, hogy hol és hogyan lehet "okosban" apasági DNS tesztet csináltatni. Ez az első lépés.
próbáltuknk már beszélni vele... de nem halgat ránk. mi szemét volt anyós,és sógórnó vagyunk,mert mondtuk nek ha megszületik a gyerek,akkor engedje h bátyám nevelje. De azt mondja h ugyse veszik el az anyától soha a gyereket,meg h sulyos pénzeket fog még a bátyám fizetni nek...
oké,h addig nulizott amig nem tudta h terhes,de h most h már tudja igy is el akar menni! Felháborító!
Hát azért az nem úgy megy, hogy ő csak követeli a tesódon a pénzt.
Ha nem ismeri el az apaságot fejre is állhat.
Addig pedig a bátyád helyébe egy papírt sem írnék alá, amíg nem tudom biztosan, hogy enyém a gyerek.
Tehát szerintem : no apasági nyilatkozat, születés után DNS-teszt, aztán ha övé, akkor egy jó ügyvéd, aki meg tudja mondani van-e esélye megkapni a gyereket. Ha nincs, akkor a nevemre sem íratnám, mert a tartásdíjból mindenre jutna csak a gyerekre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!