Látszik a dohányzás a méhlepényen szülés után?
Figyelt kérdés
Ha egy kismama elszív néhány szál cigit (3-5 szálat) naponta, az szülés után meglátszik a méhlepényen?
Egyik barátnőmet próbálom meggyőzni, és nagyon kíváncsi vagyok.
2013. márc. 29. 06:36
11/12 anonim válasza:
Anno reszt vettünk a ferjemmel egy szülesfelkeszitön(nem Mo.-on).A szüleszno azt mondta, hogy meglatszik a meszesedes a placentan amit a dohanyzas okoz(elmondas szerint a vizköhöz hasonlo).Az en fiam 37 hetre született volt meszesedes a lepenyen(meg is mutattak)....eletemben sosem szivtam el 1 szal cigit sem.
12/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azzal meg lehetne győzni, hogy látszódni fog a méhlepényen vagy sem. Inkább a babára gyakorolt lehetséges káros hatásokkal kellene meggyőzni.
Amúgy hozzátenném, hogy anyukám dohányzott velem, túlhordott és normális méretekkel születtem. Szerencsére egészséges vagyok a mai napig és nem dohányzom!
Amikor a hugommal terhes lett, akkor már ugye régebb óta dohányzott. Neki sincs semmi baja, bár ő előbb született, de nem volt koraszülött.
Amúgy természetesen ellene vagyok a dohányzásnak mint terhesen, mint egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!