Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek fessük újra a szobát?

Szerintetek fessük újra a szobát?

Figyelt kérdés
4 éve épült a szoba és akkor ki is lett festve,de a szoba nem igazán volt használva!Inkább csak rumlisnak használtuk!Most pedig úton van a szoba kis lakója!Szerintetek fessük újra a szobát vagy nincs rá szükség?
2013. márc. 28. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Látszik az szerintem mennyire igenyli a friss festest. Ha nem csunya nem koszos szerintem nem fontos
2013. márc. 28. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem porosak a falak? Szerintem egy tisztasági festés nem ártana, de lehet, hogy csak elég áttörölni, vagy ha mosható, lemosni. Ti tudjátok, hogy milyen állapotban van... :)
2013. márc. 28. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én mindenképp átfesteném. Mi évente, de max két évente azért végzünk egy tisztasági festést, ha a színeken nem is változtatunk.
2013. márc. 28. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ártani biztos nem fog, ha újrafestitek. :) Azt gondold át, hogy mennyit bírna még ki. Ha 1-2 év múlva úgy is kellene, akkor most még egyszerűbb megoldani, mint aztán egy gyerkőccel.
2013. márc. 28. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ez volt nálunk is.Volt egy kis szobánk,de csak lomosnak használtuk,de megérkezett a lakója.

Mi újra festettük. :)

2013. márc. 28. 18:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem piszkosak a falak!!Amiért sajnálnám újra festeni az azért van,mert elég drága festékkel festettünk ki.....olyan festék mint ha maszatolva lenne a fal,de a festék gyárilag ilyen!!!De ha azon múlik újra festünk csak nem tudom hogy kell e?
2013. márc. 28. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én újrafesteném. Már csak azért is, mert ha a gyerek "beveszi" magát a szobába, utána (legalábbis saját példa) évekig nem jutsz el odáig, hogy kifesd. Nálunk már nagyon ráfér, 5 éve volt festve... azóta már két lakója van. :)
2013. márc. 29. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!