Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A baba szobát le kell hűteni?

A baba szobát le kell hűteni?

Figyelt kérdés

Május 27re vagyok kiírva,a baba és a mi szobánk is az emeleten van,ahol most jelen pillanatban 27fok van..pokoli elviselni éjszaka!

Ezt hogyan oldjam majd meg a kicsinek nyáron?

Egyáltalán hány fokos szobában kell lennie?

Köszönöm a segítségeket!!!

2012. máj. 1. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Kb egy hónapig nem fogja zavarni, mert megszokta, hisz bent a pocakodban 36-37 fok van. 27 fok nem olyan sok azért, ez egy újszülöttnek nem baj.

De ha jól értem, fent van a babaszoba, ahol nagyon meleg van, ezek szerint lent viszont hűvösebb van. Ha már elmúlik 1 hónapos a baba, és már zavarja a meleg, le lehet vele költözni átmenetileg.

2012. máj. 1. 14:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen,fent van a szobája!

Lent nappali,fürdő,konyha,wc meg ilyesmik vannak,így nem tudunk leköltözni vele!

A lenti szinten van klimánk,arra gondoltam ha bekapcsolom éjszaka,azért valamennyi hűsítő levegő csak száll felfelé is!

Mi már most ventilátorral alszunk,de ezt nála nem szeretném,nehogy megbetegedjen vagy valami!

2012. máj. 1. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Újszülött baba inkább legyen melegebb helyen, minthogy megfázzon! A hőszabályozásuk még nem fejlett! Én július közepén szültem, iszonyú kánikulában. A lakásban közel 30 fok volt. Nem hűtöttük kisfiam szobáját! Gyakrabban szellőztettem, főleg korán reggel és este, amikor már nem volt annyira meleg. Kisfiam pelusban és napozóban szundikált az ágyikójában.

Jó babavárást!

2012. máj. 1. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
A hűsítő levegő nem száll felfelé. Csak a meleg levegő száll fel, azért van fent melegebb. Amúgy látni fogod a babán, ha melege van.
2012. máj. 1. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Újszülöttnek nem lesz baja, csak nem szabad nagyon felöltöztetned és vélhetőleg betakarni is fölösleges lesz.
2012. máj. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!