130/80as vérnyomás magas?
Figyelt kérdés
35 hétben vagyok, eddig a legmagasabb vérnyomásom is 110 volt, sőt alacsony vérnyomással küzdöttem végig 80/60 körül volt a vérnyomásom már többször mértem 130at nagyon vizesedek, fájnak a lábaim, de a vizeletem legalább jó?2013. márc. 28. 14:05
1/5 anonim válasza:
Teljesen jó. 140/90 és afölött tekintik magasnak.
3/5 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy vagyok szóról szóra,csak 33 hetes.Dokim is azt mondta,mint az előttem szólok.Semmi baj nincs,védőnőm mondta,hogy azért naponta mérjem meg legalább 5x,a vizeletem is jó,most nézte kedden!
4/5 anonim válasza:
140/90-től magas, mérd naponta 3x legalább és írd az értékeket, és ha többször eléred a 140/90-et akkor sürgősen doki, mert gyógyszer kell (én első babámmal 38. héten léptem át a határt úgy, hogy alapból alacsony vérnyomásos vagyok, és terhesség alatt is sokáig az voltam, 3. trimeszterben indult el felfelé, és még akkor is el kellett kezdeni szedni a gyógyszert, mert káros a babára is a magas vérnyomás, meg rád is).
5/5 anonim válasza:
Még éppen normális, de figyelni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!