Terhességi magas vérnyomás mikor múlik el a szülés után? Konkrétumok lejebb.
Kedves kérdező!a kérdésre sajnos válaszolni nem tudok,de én tőled kérdeznék: a dokim tegnap óta felírta a dopegytet 2x1-et.a babám bpd-je 90mm és azt mondta,h szerinte kicsi és hogy a magas vérnyomás miatt nem nő.tegnap volt egyszer a legmagasabb értékem 150/100,azóta 140-135-128 közt mérek.meg szeretném tőled kérdezni,hogy szülhettél e természetes úton és hogy mekkora babád lett?vizesedtél is?
köszönöm előre is!
A2es válaszolónak írom:
Nekem végig magas volt.Még toxémia gyanús is voltam.2*1 dopegytet szedtem végig.Én nem vizesedtem.És szülhettem volna természetesen csak nem tágultam, így 12 óra vajúdás császár követett.De a vérnyomás nem volt akadály.Mondjuk nálunk végig jó súlyú volt a baba.
Köszönöm a válaszokat - hát eléggé elszomorítottatok sajnos, hogy ilyen sokáig is eltarthat, mire helyreáll! Az a gond, hogy nekem gyógyszerrel is nagyon magasra felszökik. Más gyógyszert meg nem nagyon lehet szedni sztem, mert szoptatok. A pici miatt ezt is nagyon utálom, hogy szednem kell.
A 2-es válaszolónak: igen, én vizesedtem is, de az már lement szerencsére. Császárral szültem, de nem a magas vérnyomás miatt. A kislányom 3,42 kg-val született, de nekem csak az utolsó héten jelentkezett a magas vérnyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!