Rögtön szülés után összeesik a has - az milyen érzés, ha 9 hónapig tele volt, aztán üres lesz?
Nekem hatalmas nagy hasam volt, a fiam 4720g és 60cm-vel született (persze császárral), nagyon fura volt amikor már nem volt bennem a műtét után (mivel rendesen altattak) ébredéskor még meg is sírattam, hogy hol van az én drágám. A hasam sokáig nagy maradt, lassan húzódott vissza és soha nem lett már olyan mint azelőtt. Sajnos a bőröm nagyon megnyúlt. Most várjuk a másodikat (ő már nem fog rajta rontani) :)) .....de mindent megér egy pici baba!!!
Boldog babavárást!
Gratulálok a másodikhoz is! Valószínűleg akkor ez alkati kérdés és az elővigyázatosság kombinációja kinél hogyan alakul a poci utana...
Egyszerűen el sem tudom képzelni az érzést amikor kiüresedik...
A jég meg a vizes törölköző nem segít a visszahúzódáshoz?
Elnézést, hogy így belekérdezek, de engem is érdekel.
Szia! Én mindkét lányomat délután szültem, szóval felkelni csak másnap reggel kelhettem fel, meg nem is tudtam volna előbb, mert eléggé szédültem szülés után. Gondolom a vérvesztés miatt.
Aztán mikor először felültem és lábra álltam, hát meg kellett alulról fogjam a hasam, mert olyan érzésem volt, mintha az egész le akarna szakadni. Nagyon kellemetlen volt, de aztán az első pár lépés séta után, már biztosabban éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!