Rögtön szülés után összeesik a has - az milyen érzés, ha 9 hónapig tele volt, aztán üres lesz?
Érdekes kérdés, én is féltem tőle kicsit. Anyám azt mondta, hogy ő hanyatt akart esni, mikor először felállt. Aztán sokan mondják, hogy lötyög a hasuk sokáig...
Na nekem semmi ilyen nem volt. semmi extra érzés. Sőt, sokáig ugyanolyan mozgásokat érzetem, mint mikor bennem volt a baba-na ez zavaróbb volt sokkal (a belek rendeződnek vissza. )
a hasam már a kórházból távozáskor oylan volt, mint terhesség előtt.
Furcsa,ez a legjobb sz rá :D
Én jót nevetgéltem amíg vart össze a doki,hogy jééé látom már a hasam alatt lévő dolgokat is :DD
szia,
este szültem, aztán másnap amikor megébredtem, megsimogattam a hasam, ahogy azelőtt is minden reggel, és megijedtem, hogy hova lett a pocakom és a pocaklakóm . . . aztán leesett
Mikor először ültem fel, éreztem, ahogy leereszkedtek a beleim. Olyan ijesztő volt, hogy hirtelen összeszorítottam a lábaimat, mert azt hittem, kiloccsan. (-: Bocs, ha gusztustalanul hangzik!
Aztán sokáig mocorogtak, míg visszakerültek a helyükre. Nem olyan lapos ám!később húzódik vissza teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!