Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek ilyen?

Volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok és 2 napja olyan furán érzem magam.Fura érzésem is van.A hüvelyem állandóan nyilalgat, a baba meg egyre fájdalmasabban mocorog, energiám szinte semmi.Aludnék egész nap.Eddig jól bírtam a terhességet(első baba)de most mintha nehezebb lenne már.Szerintetek közel a szülés ezekből a jelekből?

2013. márc. 28. 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a szülésre készül már a szervezeted. De remélem még nincs közel, mert nekem is nyilal a hüvelyem, ami eléggé fáj, de a baba is sokat mozog (én úgy tudom szülés előtt már kevesebbet mozog). És még csak 31 hetes vagyok, úgyhogy remélem valaki tud hasznos választ adni, hogy miért vannak ezek a nyilalások :-)
2013. márc. 28. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt igazából nem lehet tudni. Nekem mostanában van, hogy nehezebb a pocak meg ami vele jár, van, hogy könnyebb. Pedig már bármikor szülhetnék. És harmadik baba.

Szóval kitartás! Az is lehet, hogy nemsokára szülsz, de az is lehet, hogy hetek múlva.

2013. márc. 28. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez csak attól lehet,hogy nyomja a medencédet,mert be van illeszkedve a szûlőcsatornába.Minden mozgását érzed a medencéden.Kitartás.
2013. márc. 28. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez ilyen terhességi korban normális! Ez nem azt jelenti, hogy mostanában szülni fogsz.
2013. márc. 28. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!