Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam uh-on és pontosan 7...

Ma voltam uh-on és pontosan 7 hetes terhes vagyok! És azon kívűl, hogy minden oké semmit nem mondtak. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
A múlt héten voltam először ultrahangon de életjelenséget akkor még nem tudtak megállapítani.Annyit mondott múlthéten az orvos ha a main nem lesz életjelenség akkor menjek hozzá vissza,ha van akkor a védőnőt keressem fel.Semmit nem mondott, hogy ha van életjelenség akkor utána a védőnőn kívűl mi a teendő. Vagy nekem kellene megmondani,hogy milyen vizsgálatokra kell mennem? Én ezt nem értem.Olvasom mindenhol,hogy vérvétel, meg ilyen -olyan vizsgálatok...Nincs fogadott orvosom.

2013. márc. 28. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
A védőnő fog minden elmondani, azért küldött hozzá!:)
2013. márc. 28. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
A védőnő állítja ki a kiskönyvedet, ő mondja meg, hogy mikor menjél orvoshoz. Majd az orvos mondja el, hogy mikor menj a következő vizsgálatra.
2013. márc. 28. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
gondolom a védőnő elmondja, nekem magándokim van, vele fél órát beszélgettem, mit kell tennem és mikor, de nyilván sztk-ban máshogy megy. ne aggódj, keresd meg a védőnőt, és kész:) boldog babavárást! amúgy vérvételre kell majd menned a 12. hétig valamikor, egyelőre más dolgod nincs:) ha nem szedsz semmi vitamint,akkor érdemes elkezdened.
2013. márc. 28. 10:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Most már megállapították hogy élő az emberió?

Én is 7 hetes vagyok, de engem már elküldtek laborra, meg ekg-ra és majd ezek eredményével kell elmennem a védőnőhöz!

2013. márc. 28. 10:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
2013. márc. 28. 10:08
 6/10 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszólónak!

Igen meg álapították, hogy élő ebryo.

Pont ma vagyok 7 hetes. De nyugi biztos nem lesz baj nálad sem, csak lehet később kezd el verni a kis szíve.Olvastam róla, hogy előfordul az is ,hogy csak a 9-ik héttől van szív hang. Boldog babavárást!! :D

2013. márc. 28. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem kell stresszelni magad feleslegesen. Tudom, hogy elsőre bonyolult meg ismeretlen az egész, de nincs okod aggódni. A védőnőt keresd fel, ő majd mindent elmond. Megmondja, hogy milyen vizsgálatok lesznek és mit hol kell intézni. Nekem pl 6 hetesen mondták, hogy hívjam a védőnőt, hívtam is, aki azt mondta, hogy csak a 8.héttől fogadja a kismamákat, és akkorra adott időpontot. Szóval nálam még húzódott két hétig minden. De nem volt belőle probléma, a 12. heti uh-ig meglett minden vizsgálat, ami ilyenkor szükséges.
2013. márc. 28. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:

4es vagyok!

Nekem megállapították hogy élő emberió! Csak úgy zakatolt a szíve hétfőn! :D

2013. márc. 28. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Így van,majd a védőnő informál mindenről! Boldog babavárást!
2013. márc. 28. 18:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2013. márc. 28. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!