Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség 10-ik hetében már...

A terhesség 10-ik hetében már észre lehet venni valakin, hogy terhes? Ilyenkor milyen változásokra lehet számítani?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a derekam már kezdett vastagodni, kb. 12. héten már látszik a has, persze akinek nem volt előtte hájas...
2012. dec. 15. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél nem látszott, de a többinél már igen.

Kétlányos 19hkm.

2012. dec. 15. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kilenc hetes vagyok, és ha mondjuk nyár lenne, akkor feltűnő lenne, hogy a melleim kicsit nagyobbak és én felszedtem hasra is már egy-két kilót, illetve estefelé puffadok is. A nadrágszíjamat este már nehezen tudom bekapcsolni. Persze ez olyan emberekre vonatkozik, akik naponta látnak, illetve én a terhesség előtt elég vékony voltam.
2012. dec. 15. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze ezek csak a külső változások... Akkor még nem beszéltünk a nagy étvágyról, fáradékonyságról. Én a szagokra is nagyon érzékeny vagyok.
2012. dec. 15. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Kifejezetten vékony voltam előtte, és első baba, a 8. héten már volt aki rákérdezett hogy babát várok-e. Nekem a mellem nagyon megnőtt akkor, és a hasamon is látszott már.
2012. dec. 15. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!