Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én szenvedek ennyire?

Csak én szenvedek ennyire?

Figyelt kérdés
Már egy hete minden éjjel félóránként felijedek, akkor elkap a hányinger és a gyomrom is elkezd égni. Szinte semmit nem alszom. Eddig olyan jól végig aludtam az éjszakákat és mindig kipihentem magam. Most meg olyan vagyok, mint egy darab rongy, semmihez nincs kedvem olyan fáradt vagyok. Mi lehet ez? Más is van így vele? 34 hetes.
2013. márc. 28. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Hú, én is így voltam.

Sokan mondták, hogy a szervezet így edzi magát a kisbabára és az éjszakázásokra vele.

Nálam mondjuk másképp sült el, mert míg terhes voltam, a végefelé nem tudtam aludni, olyan hullafáradt voltam, hogy csak na. Aztán lányom megszületett, és eskü vele többet és jobban tudtam aludni mint terhesen. :)

Szóval sajnos ez a nagyterhesség velejárója...már minden kellemetlen. Kitartást, nem sokára megszületik a babád.

2013. márc. 28. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Erre mondják, hogy most már terhes vagy :)

Pihenj sokat!

2013. márc. 28. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 28 hetes vagyok és nagyon szenvedek a gyomorsavtól.

Éjjel én sem bírok tőle aludni.

A baba ilyenkor már nyomja a gyomrot és azért súlyosbodik folyamatosan a savprobléma.

Engem azzal vigasztalnak hogy a 36. héttől jobb lesz ha már lejjebb megy a pocak.

Itt van a kérdésem amibe leírtuk, hogy ki mit próbált ki a savra. Nézd meg hátha segít valamit.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. márc. 28. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nekem is azt mondta a férjem, hogy eddig várandós voltam, most meg terhes. :))
2013. márc. 28. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, rajtad kívül még sokan szenvedünk sokmindentől, de hidd el, megéri!!! Kitartás!
2013. márc. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!