Esett valaki el terhesen?
Figyelt kérdés
Ma elcsúsztam de térdre estem úgy hogy a hasam meg se közelitette a földet, és megrándulni se éreztem meg azóta se fáj. Akkor nem lehet baja a babának ugye?2013. márc. 27. 19:56
1/17 anonim válasza:
Én boltban dolgozom és amikor meghúztam a békát a plafonig érő áruval hátra estem. Vizes volt a cipőm alja és így kicsúszott a lábam magam alól. Kb 12 hetes lehettem.Nem lett semmi baj, se vérzés, se fájdalom, szerencsére.
2/17 anonim válasza:
igen,én.télen voltam nagy pocakos és én is elcsúsztam.nem fájt semmit de úgy megijedtem hogy sírva fakadtam.nem lett baja a fiamnak. :) biztos hogy nektek sem lett semmi gond :) az már előjött volna
3/17 anonim válasza:
Csak az első 12. hétben veszélyes, és leginkább a fenékre esés. Én 9hetesen legurultam a lépcsőn, mindenemet bevertem, a fejemből folyt a vér. Most itt cuppog az ölemben az egészséges kislányom. :)
4/17 anonim válasza:
Ja de egyszer nagy hassal is elestem, térdre kézre. :( :)
5/17 anonim válasza:
anya mikor három hónapos volt velem, az esküvőjük előtt legurult a lépcsőn. szerencsére se nekem, se neki, se a ruhájának nem lett semmi baja :)
6/17 anonim válasza:
nekem az egyik bakancsom akasztója akadt bele a másik madzagjába valahogy.. . hasra estem, de sikerült kitenni a kezem, a pocakom semmihez nem ért. szerencsére nem lett semmi baj!
7/17 anonim válasza:
Anyukám mikor a nővéremmel volt terhes, olyan 7 hónapos, akkor megcsúszott és hasra esett. De nem lett belőle gond.
Annyit mondott neki akkor az orvos, hogy azért elég jól védve van odabent a pici.:)
8/17 anonim válasza:
Kiestem a kocsiból, kiszálláskor, elveszítettem az egyensúlyomat. Nagyon meleg nyari nap volt, megszédültem. 4 kézlábra érkeztem, nem lett bajunk szerencsére :)
9/17 anonim válasza:
Szia!Tavaly februárban a jeges járdán csúsztam el,térdre estem, a hasam nem ütöttem meg,de nagyon megijedtem..pont a Klinikára mentem NST-re,ekkor 36.hetes terhes voltam.Nem lett a babának semmi baja,a kiírt előtt 3 nappal született.:-)Nyugi,szívósak ezek a picik,illetve nagyon jól védve vannak ott bent.További boldog babavárást kívánok!!!Üdv:Tamy
10/17 anonim válasza:
A barátnőm múlt héten esett fenékre, elcsúszott a jégen. Szerencsére csak megijedt, a baba jól van. Májusra van kiírva.
Annak idején anyukám még nem tudta, hogy terhes velem (későn derült ki, mert menstruált),tél volt, és keresztapám autója becsúszott a havas árokba. Anyu meg segített kitolni, aztán kicsúszott a lába, és elesett. De itt vagyok, jól vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!