Fcsenike kérdése:
Tanuló vagyok, terhes és most jönnek a vizsgáim májusban, de folyton aludnék, fáradt vagyok nem birok koncentrálni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok, első terhesség, 24/L2013. márc. 27. 18:29
1/6 anonim válasza:
Sajnos semmit nem tudsz, a terhesseg tobbnyire ezzel jar
28hkm
2/6 anonim válasza:
Hát először is ne idegeskedj ezen! Amikor nagyon álmos vagy, nyugodtan pihenj le, a feszültség egyikőtöknek sem jót. Az első és harmadik trimeszter szól leginkább az álmosságról, pár hét, és már jobban tudsz koncentrálni, és kevésbé leszel álmos (persze egyénfüggő is). Tedd az ágy mellé a könyveket/jegyzeteket, így mindig kéznél lesznek. Boldog babavárást, egy kalappal a vizsgákhoz! :)
3/6 anonim válasza:
Hát, nem lesz egyszerü, de tul lehet élni!
Én most február elején 37 hetesen még vizsgáztam...
És nsgyon nehéz volt a felkészülés ugyanis állandoan aludtam volna
Nem nagyon tudsz mit tenni, én minden nap két kávöét ittam de semmit nem ért!
De azért neked nem lesz ilyen rossz mert májusban pont abban az idöben leszel ami elvileg a terhesség legaktivabb idöszaka. Ez a nagyon alvos id
4/6 anonim válasza:
Folytatás;-)
...idöszak csak az elsö 12 hét és az utolso két honap!
Sok sikert és boldog babavárást!
5/6 anonim válasza:
Én 12 hetes voltam mire a vizsgáimhoz jutottam, és hál istennek sikerült is! Szerintem még addig változhatnak a dolgok, mármint a fáradtság! Próbálj meg sokat pihenni, és amikor csak lehet tanulj.. igaz nálunk több kismama is volt, és elég elnézőek voltak velünk..
6/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem, bár tényleg nem egyszerű! Nagyon köszönöm a jó kívánságokat és a válaszokat!! :)
2013. márc. 28. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!