Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliai anyukak: Kell a...

Angliai anyukak: Kell a GP-hez (doki) vizeletmintat vinni?

Figyelt kérdés

Nem mondtak, hogy kellene, de azon agyalok, hogy vigyek e, vagy ott kell produkalnom? Vagy egyaltalan a GP meg fogja allapitani a terhesseget, vagy elkuld midwife-hoz, es majd az allapitja meg?

Ma vagyok 6 hetes.

2013. márc. 27. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én amikor elmentem a házidokihoz, hogy "bejelentsük" hogy baba van, én ott kaptam vitamint és onnan kaptam beutalót uh-ra, és utana jártam a midwife-hoz.
2013. márc. 29. 18:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Marminthogy eloszor voltal UH-on es utana mentel MF-hoz? Hany hetesen mentel UH-ra es hany hetesen MF-hoz?
2013. márc. 29. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:

9 es vagyok..Sajanalom hogy ennyi bajod van..:( nemertem miert nem engedik a sapmon hasznalatat(gondolom valamilyen gyogysampon..) ,jol teszed hogy utana erdeklodsz!A zsibbadas az tenyleg eleg erdekes.Es akor tenyleg masszal rajuk h deritsek ki hogy mi a baj..Itt is sok mindenre legyintenek ra..

En Uhra elobb mentem 7 hetesen de csak azert mert mikor voltama GPnel mondta hogy beutal a korhazba egy koari UHra h lassak h nincs baja a babanak,es en nem tudtam varni heteket es felhivtam en a korhazat,es kaptama 7.hetre idopontot(a 6.heten is voltunk mert vereztem) ,a Gp 10.hetre kert idopontot(baromi korai...:D ) aztan 11+5 hetesne volt a genetikai UHm,es elotte par nappal a Midwife idopontom.De az is olyan fura..csak kitoltottuk a konyvet es alig beszeltunk meg valamit..a szulesrol beszelt(ismetlem a 10.ehten) meg elkezdett gyozkodni hogy mindenkeppen szoptassak..Nem is kell gyozkodni engem..Na de 10.heten?:D Na mind1..Furcsak elegge..:D

2013. márc. 29. 22:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Par MF-os latogatas van, de 2., tobbedik terhesseggel meg kevesebb. Eleg valoszinu, hogy megkerdezi tolem, hogy ez e az elso terhesseg, es ha ramondom az igent, talan nem fogja elmagyarazni ezeket. Nalam a dohanyzas karos hatasairol is beszelt, ugy, hogy eloszor megkerdezte, dohanyzok e. Mondtam, hogy nem, erre elkezdte magyarazni...nem gyoztem mondani neki, hogy nem dohanyzok, soha nem dohanyoztam, es nem is tervezem, de azert 10 percen keresztul magyarazta. Majd en elmondom neki, hogy szoptattam, hatha akkor nem akarja ramtukmalni a szoptatast:D

Ma voltam a Boots-ba, kerdeztem a sampont, mondtak, hogy azt valoban nem kene, meg semmit. Olvastam viszont a neten, hogy lehet puhitani a fejbort, es arra a petroleum jellyt ajanlja, es a vaselin marka kidob kisebb nagyobb keszerelesekben, a bootsban is lehet kapni. Na persze csak kis tegejes volt, nem baj, kerdeztem, hogy az oke e, es rogton vagta ra, hogy az valoban jo ra. Szoval ha visszajon, akkor azzal kenem majd. De igazabol szerintem ma mar tul ovatosak terhesseg teren. Ugy ertem, ra van irva az energiaitalra is, hogy nem szabad, de szerintem nem hal bele a magzat, ha egyet megiszol. (ma ittam 2 kortyot egy uj narancsos fajtabol es utana olvastam el, hogy nem kene) Szoval en ugy vagyok vele, ha nagyon visszajon, akkor megmosom a hajam azzal a samponnal. Muszaj lesz, megis mit tehetnek...meg hagyjan, hogy viszket, de latvanyos. Ha a sampon nelkul nem tudom eltuntetni, kenytelen leszek megmosni azzal a hajam hebe-hoba. De nagyon remelem, hogy meg tudom oldani anelkul. Kivancsi leszek a zsibbadasra, de nekem nagyon ugy tunik, hogy valahogy konnyen el tudom nyomni az ideget, vagy eret, nem tudom, melyik a felelos erte. Eddig azt hittem, koze van az etkezesemhez, de a tegnapi kebab vacsora bebizonyitotta, hogy nincs. Azt hittem, ha utoset eszek vacsira, masnap zsibbadok, es eddig kabe be is jott, de ez volt a 2. eset, hogy megse zsibbadtam. Sajnos csak kivizsgalassal lehetek biztos benne.

2013. márc. 30. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!