Kecskeméten a Kápolna u.2. alatt milyen napokon és hány órakor van rendelési idő 4D ultrahangra, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
16+2 hetes vagyok és genetikai rendellenességek szűrése miatt szeretnék menni, hátha alaposabban megnézik a babát mint a kórházi sima un-on.2009. szept. 18. 18:18
1/6 anonim válasza:
Ezen a linken megtalálod,hogy Bérci Ildikó szerdánként 9-12-ig rendel.Az árakat nem tudom,de gondolom annyi lehet mint máshol 10ezer Ft körül
2/6 anonim válasza:
Úgy tudom már tavaly ősszel 14 ezer volt a Bérczi Ildikónál a 4D UH.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem azt mondták hogy Dr. Tankó rendel ott, vagy többen is vannak? Egy vezetékes számot kaptam amin be lehet jelentkezni de nem vették fel ma amikor hívtam.
2009. szept. 18. 20:23
4/6 anonim válasza:
Szia! Valóban 14 ezer Bérczinél és szerda de. rendel. Megvan a mobil száma, megadom, ha gondolod, privátban. Ált. 3-4 a várakozási idő, ha sürgős szerintem meggyőzhető. Ott rendel Tankó is. Nála nem voltam.
5/6 anonim válasza:
Én úgy tudom Dr Tankó a kórházban rendel. Ott csinálja a 4D s uh-kat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A mobilszámért írok privit. Nekem úgy mondták hogy ott a dr. Takó rendel de úgy tudom hogy az Ildikó is van olyan jó szakember. Nem akarom az amniot megcsináltatni, minden eredményem jó lett és azért javasolták a védőnők a 4D-t mert ott egy jó szakember még észreveheti ha ne adja Isten mégis van valami baj. Ha meg azt mondják hogy minden oké akkor legalább megnyugszom.
2009. szept. 19. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!