Ti mikortól láttátok hogy mozog a baba a hasatokba?
Figyelt kérdés
Akinek van egy kis hája az mikor látta?Hanyadik héten kb?2013. márc. 27. 14:43
2/14 anonim 

válasza:

28 hét körül már lehetett látni, bár leginkább csak én láttam ugye. Mostmár még jobban látszik, most is csak úgy ficereg :) 31hkm
3/14 anonim 

válasza:

én vékony vagyok, de csak azért írok, mert ez is nagyon baba függő. Első babámnál csak valahogy a 8. hónap elejétől, második babám meg már 20 hetesen mozgott olyan erősen, és láthatóan, mint az első a 8-dikban.
4/14 anonim 

válasza:

Én olyan 25 hetes voltam amikor észrevettem persze mostmár 29 hetesen apa is látja :)
5/14 anonim 

válasza:

Ha jól emlékszem,olyan 24.héttől lehetett látni,hogy mozog odabent :)
34+1 hkm
6/14 A kérdező kommentje:
Én 23 hetes vagyok de látni talán 2-szer láttam nagyobb rugásnál hogy mozgott a hasam:)Férjem még kézzel se érezte:)Én azért azt már többször:)
2013. márc. 27. 14:54
7/14 anonim 

válasza:

Nálunk fordítva van,apának jobban szeret mocorogni a kislányom,hiába férfi párti már most!
8/14 A kérdező kommentje:
Nekem fiam lesz ő meg nőpárti:D
2013. márc. 27. 15:07
9/14 anonim 

válasza:

Én már 17.-ik hét végén :D vékony alkat voltam, gondolom ezért... :)
10/14 anonim 

válasza:

21. héttől lehetett látni kis kidudorodásokat, pocakmegrezzenéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!