Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak az én dokim ilyen rosszfej?

Csak az én dokim ilyen rosszfej?

Figyelt kérdés

Sztk-s dokihoz járok, mindig ugyan ahhoz. Sokan dícsérték, mondták, hogy milyen jó fej. Meg amúgy fiatal is.

Ma uh-nál mondtam neki, hogy én nem szeretném tudni a baba nemét, de tegye már meg, hogy leírja egy papírra, hogy a férjemnek megmutathassam. Azt mondta ő ilyet nem csinál...

A tiétek megtette volna?

2013. márc. 27. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na hát felénk is akármikor kérdeztem az sztk dokitól (akár nő volt akár pasi fiatal idős ) a 3 gyerekem esetében soha egyik se mondott SEMMIT!!!! Csak a magán uhn nézett ilyesmit a szonográfus persze egyből meglátta szóval a gyerekeim egyáltalán nem takargatták magukat de mindegy.

Az sztkban még azt is csak nagy szájhúzással engedte meg a doki hogy az uh után (aminél oda se fordította a monitort hogy én is lássam a babát) lefotózzam a montitort amin a babám van holott az kb. 5 mp...

2013. márc. 27. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
11 vagyok lemaradt hogy ilyen kéréssel mint a tied jó anyámba elhajtottak volna kb...:((( sajnos. ez van.
2013. márc. 27. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:
én kórházba a 20 hetes uh-ra mentem és mondtam a dokinak ha esetleg látja mi akkor szóljon...mogorván majd nem hogy elküldött a fenébe hogy itt nem azt nézik....ez van
2013. márc. 27. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem fogadott dokim volt, de a kórházba jártam uhra, amikor ő volt. 20 hetesen én vettem észre, hogy mintha lett volna ott vmi. Ő nem látta, vagyis nem azt nézte, de rendes volt, visszatekerte a felvételt, és tényleg jól láttam, kisfiú. 26 hetesen másik doki nézett szabadság miatt, ő megkérdezte, hogy lányt szeretnénk-e. Mondtam, hogy fiúnak láttuk utoljára. Azt mondta, hogy igen, fiú, csak azért mondta, hogy ne lányt várjunk. Aztán 32 hetesen egy másik doki kérdezés nélkül felkiáltott, hogy mekkora golyócskákkal rendelkezik a baba!!! :) Úgyhogy nálunk megmondják, ha szeretnéd, persze ha mutatja magát a baba.
2013. márc. 27. 17:24
 15/15 A kérdező kommentje:

Ennél a dokinál eddig 5ször voltam uh-n. Ebből 3szor megkérdezte, hogy szeretném-e tudni, mert egyértelműen látszik. Az utolsó kettőnél meg takarásban volt. Szóval ezzel nem volt gond.

Fényképet, felvételt én sem csinálhattam (ez nem babamozi felkiáltással), szóval a férjem még soha nem látta a babánkat! Ugyanebben az sztk-ban egy másik doki meg még rá is kérdezett, hogy akarok-e fényképezni, de akkor meg sajnos nem készültem semmilyen technikával.

2013. márc. 27. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!