Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak az én dokim ilyen rosszfej?

Csak az én dokim ilyen rosszfej?

Figyelt kérdés

Sztk-s dokihoz járok, mindig ugyan ahhoz. Sokan dícsérték, mondták, hogy milyen jó fej. Meg amúgy fiatal is.

Ma uh-nál mondtam neki, hogy én nem szeretném tudni a baba nemét, de tegye már meg, hogy leírja egy papírra, hogy a férjemnek megmutathassam. Azt mondta ő ilyet nem csinál...

A tiétek megtette volna?

2013. márc. 27. 14:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hat eleg hulye keres....
2013. márc. 27. 14:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát, nálunk nem a doki csinálja az UH-kat hanem egy szonográfus. Ő nagyon kedves, megtette volna.
2013. márc. 27. 14:44
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem. Nálunk még a nemét sem mondanák meg. Az egyik dokitól kérdezte egy ismerősöm, és azt válaszolta, h nem mindegy? Gyerek és egészséges. Ennyivel lerendezte.

Ezek után én meg sem kérdeztem. Amikor beutalt a kórházba, ott megkérdeztem, de akkor takargatta magát, így már nem is akarom tudni, majd ha kibújik, megtudom :)

39hkm

2013. márc. 27. 14:45
 4/15 anonim ***** válasza:
18 hetes UH-n én amikor kérdeztem,akkor még nem volt fogadott dokim,elég csúnyán tettek nekem és nem mondták meg...aztán a debreceni klinikán a hölgy kérés nélkül megmondta,hogy kislány!
2013. márc. 27. 14:48
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
és végül megmondta? vagy mi lett? szerintem sok doki nem szereti, amikor a kismamáknak mindenféle hülye kérése van, már elnézést:))
2013. márc. 27. 14:48
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Az én dokim "vigyorogva" megkérdezte,mondja e amit lát? :D Szerintem az nem fura ha te nem akarod tudni,de az igen hogy leíratod vele(én biztos bele pillantanék).De bármilyen fura is,magánrendelésen megteszik,sztk pedig "nem érnek rá" ilyenekre! :D Az enyém megtette volna,jó humorérzékű hapsi.
2013. márc. 27. 14:55
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem írta le, mert a szó elszáll, az írás megmarad! Tehát, ha esetleg téved, és leírja, hogy kislány, de mégis fiad születik, akkor felelősségre vonhatod, hogy te az ő diagnózisa alapján már berendezted a rózsaszín babaszobát és megvetted a rózsaszín fodros ruhácskákat. Ráadásul ott van bizonyítéknak a saját írása. Egy ilyen lényegtelen dologból, mint a baba neme, egyik doki sem akar balhét magának! Ezért nem szokták leírni, csak szóban mondják.
2013. márc. 27. 14:58
 8/15 anonim ***** válasza:

Sztem nem volt olyan nagy keres ez, foleg nem hulyeseg. Mibol allt volna neki leirni egy szot egy papirfecnire?! Sztem bunko volt.

Egyebkent az en orvosommal se mindig lehet birni, pedig fizetek neki. O olyan neha flegma, neha poenkodik, neha meg beszol - azt hiszem hangulatember... De oldott a hangulat koztunk, es siman visszaszolok neki, bar igy se tudok mindig mindent kiszedni belole... A kornyezetem furcsallja, hogy meg kitartok nala, de o legalabb ismeri a tortenetem, o mutott meg mehnyakrakkal, stb.

2013. márc. 27. 15:01
 9/15 A kérdező kommentje:

Már 35 hetes vagyok, szóval nem hiszem, hogy a tévedés kockázata miatt nem akarta leírni.

Végül mondtam neki, hogy akkor mindegy, mondja meg ha látja. Állítólag megint nem lehetett látni (3 hete sem lehetett).

2013. márc. 27. 15:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk ahogy látom máshol meg rendesen bunkók ha még a nemét sem mondják meg!
2013. márc. 27. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!