Csak az én dokim ilyen rosszfej?
Sztk-s dokihoz járok, mindig ugyan ahhoz. Sokan dícsérték, mondták, hogy milyen jó fej. Meg amúgy fiatal is.
Ma uh-nál mondtam neki, hogy én nem szeretném tudni a baba nemét, de tegye már meg, hogy leírja egy papírra, hogy a férjemnek megmutathassam. Azt mondta ő ilyet nem csinál...
A tiétek megtette volna?

Nem. Nálunk még a nemét sem mondanák meg. Az egyik dokitól kérdezte egy ismerősöm, és azt válaszolta, h nem mindegy? Gyerek és egészséges. Ennyivel lerendezte.
Ezek után én meg sem kérdeztem. Amikor beutalt a kórházba, ott megkérdeztem, de akkor takargatta magát, így már nem is akarom tudni, majd ha kibújik, megtudom :)
39hkm

Sztem nem volt olyan nagy keres ez, foleg nem hulyeseg. Mibol allt volna neki leirni egy szot egy papirfecnire?! Sztem bunko volt.
Egyebkent az en orvosommal se mindig lehet birni, pedig fizetek neki. O olyan neha flegma, neha poenkodik, neha meg beszol - azt hiszem hangulatember... De oldott a hangulat koztunk, es siman visszaszolok neki, bar igy se tudok mindig mindent kiszedni belole... A kornyezetem furcsallja, hogy meg kitartok nala, de o legalabb ismeri a tortenetem, o mutott meg mehnyakrakkal, stb.
Már 35 hetes vagyok, szóval nem hiszem, hogy a tévedés kockázata miatt nem akarta leírni.
Végül mondtam neki, hogy akkor mindegy, mondja meg ha látja. Állítólag megint nem lehetett látni (3 hete sem lehetett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!