Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leírnátok nekem, miket kell...

Leírnátok nekem, miket kell vinnem a kórházba?

Figyelt kérdés
Köszönöm!
2013. márc. 27. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Hat tisztalkodo cuccok, wcpapir, torolkozo, esetleg hajszarito,

evoeszkoz, szalveta, pohar...

Pelenka, textil pelus, popsi torlo, popkrem, kissapi, kiskesztyu,

Mellszivo, irataid, leleteid...

Huhhh... Piztos csomo mindent kihagytam de masok potoljak biztos;)

2013. márc. 27. 11:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked 2.!
2013. márc. 27. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem pont aminap mondta a védőnő, h a felicitas 1-es kiskönyvbe tök jól le van írva szerinte. Nézd meg esetleg :)
2013. márc. 27. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ez talán segít;

[link]

2013. márc. 27. 11:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm :-)

Gondolom azért tettem fel ITT ezt a kérdést, mert SAJÁT tapasztalatokra is kíváncsi vagyok...

2013. márc. 27. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én amiket vittem:

Köntös, pizsi és hálóing (én csak a szülésnél volam hálóingbe, mert amúgy gyűlölöm), Betétes bugyi, vagy betét és külön bugyi, tisztálkodó szerek, volt aki hajszárítót is hozott, de ha nem kell sokáig bent lenni nekem eszembe se jutott hajat mosni. kés, villa, kanál, szalvéta, zsepi, puha wc papír, wc-re papír ülőke, esetleg aranyér kenőcs (én az elsőnél nem vittem,hanem hozattam, mert nem tudtam, hogy kijön-e, most viszek egybőlmajd) törülköző, papucs. Jaés persze a legfontosabbak, a papírjaid, leletek, kiskönyv, apasági nyilatlkozat vagy házassági anyakönyvi kivonat.

Babának: ez kórház függő is lehet, amikor a fiamat szültem akkor textil pelenka kellett meg popsitörlő, most szinte mindent kell vinnem neki. De általában amit kérnek az a pelenka, kiskesztyű, texil pelenka, hazahozatalra ruha. Ezt érdemes lenne a kórházban megkérdezned!

Valaki írta a felicitas könyvet... Hát én végig olvastam, felének nem vettem volna hasznát ha becipelem a kórházba anno....

2013. márc. 27. 11:55
 7/8 Huncutka001 ***** válasza:

Én 2 hónapja szültem, és én is netes lista alapján pakoltam be a motyómat, és hát... Tehát a saját tapasztalatom: A szülőszobában nem veheted föl a saját ruhádat, csakis amit adnak köpenyt. Nem kell tusfürdő, sem törölköző, szintén ők adnak. Aztán nekem amikor beöntés után zuhanyozni kellett, azt sem láttam, hol a zuhanyzó, nemhogy átcseréljem a papucsot egy másikra, olyan fájásaim voltam, bár az osztályon kétségtelenül szükséged lesz rá. Ami a szülőszobán nekem kellett, az egy kis törölköző volt, ásványvíz, mert muszáj inni, ahhoz jól jöhet egy szívószál. Ja, és nem árt, ha van kéznél wc papír, ugyanis nálunk a wc-n nem volt. Betéted adnak ott is. És persze jó nagy adag kitartás :D

Az osztályra nálunk bármit bevihettél, amire szükséged volt, vagy otthonosabban érezted magad. Azért néhány dolog: evőeszközök, pohár, nagyjából ugyan azok, mint amiket általában otthon is használsz. Nekünk nem kellett hálóingben/pizsiben lenni, abban voltál, amiben akartál. Popsikrém, popsitörlő, nekünk a babának naponta csak 2 pelust adtak, azt is érdemes vinni. Ha tudok még segíteni, írj, még elég friss az élmény :)

10 hetes kislány anyukája

2013. márc. 27. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
6os vagyok, látod elég eltérő hogy miket kérnek. Nálunk pl nem adtak szüléshez semmit, saját cuccban voltam. Mondjuk ha le is vetetik veled akkor legalább ott van, nem jársz úgy, hogy kérik és nincs ott :)
2013. márc. 27. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!