Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vércukorterhelésre a szőlőcukr...

Vércukorterhelésre a szőlőcukrot vinnem kell magammal vagy ott kapok (Margit kórházba megyek)?

Figyelt kérdés

Úgy tudom van ahol adnak, van ahol vinni kell. Csak gyógyszertárban kapható? Tényleg érdemes citromlét is vinnem.

Köszönöm a válaszokat.

2011. márc. 27. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia. Én még nem hallottam olyan helyről, ahova neked kéne vinni. De ha kéne, az orvosod, aki adta a beutalót, szólt volna.

Citromos érdemes vinni, mert úgy ihatóbb az a baromi édes cukorlötty.

2011. márc. 27. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem ráírták a papíromra és el is mondták, hogy vigyek magammal egy üres zsömlét és 2dl tejet. Szerencsére nem traktáltak semmiféle cukros lötyivel.
2011. márc. 27. 16:40
 3/9 anonim ***** válasza:

VINNI KEL!!!!!!!!

patikában tudsz venni

2011. márc. 27. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:

16:40

nem traktálás, nekem így derült ki a cukorbetegség:-((((

2011. márc. 27. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
ez kórházfüggő, van ahol a zsömlés változat van, mint ahogy az előző válaszoló írta, van ahol a cukros víz, és ezt vagy ad a kórház vagy nem. Nekem a Bajcsyban cukros vízzel csinálták, nekem kellett megvenni gyógyszertárban 75 g glükózt. Otthon egy üvegben feloldottam vízben, bele jó sok citromlé és jéghidegre hűtöttem, így nem lettem tőle rosszul. Előtte volt egy olyan is, hogy ott készítettem el, borzasztó hányingerem lett tőle, van aki ki is hányja úgyhogy javaslom a citromos lehűtött változatot, nekem az sokkal jobb volt.
2011. márc. 27. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen kórházfüggő

Nekem is glükózt kellett vennem (gyógyszertárban)és azt vinnem kellett magammal.

2011. márc. 27. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha a Szt. Margit Kh.-ra gondolsz, akkor adnak cukrot vagyis nekem adtak volna csak mondtam, hogy már otthon megcsináltam a löttyöt és hoztam magammal. - Persze én is azt a tanácsot kaptam, hogy vigyek magammal, mert nem adnak.

Sztem hívd fel őket és kérdezd meg. Az a tuti.

jó babavárást. :)

2011. márc. 27. 22:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem vinni kellet,sőt a reggeli első vizeletet is vinni kell magaddal!
2011. márc. 28. 08:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor jobb ha viszek magammal, az a biztos.
2011. márc. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!