Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok és most kezdem...

8 hetes vagyok és most kezdem el a gravida szedését. Megkérdeztem erről a védőnőt és ő azt mondta hogy minden második nap vegyek be egyet de ha elfogy a készítmény akkor már ne szedjek többet. Miért mondta ezt?

Figyelt kérdés
A terhesség egész szakaszaiban sőt még utána 3 hónappal is ajánlatos szedni én úgy tudom.

2013. márc. 27. 09:14
1 2
 11/12 csilla0420 válasza:
Sziasztok,Én nem tudom szedni a a gravidát hiába javasolta a védönöm,mindig kijön belölem,hiába probálkoztam különbözö napszakokban bevenni .Csakis a magnéziumot,calciumot,és a B6 ot szedem(még egyenlöre ) 11 hetes kismama vagyok .Szerintektek a 12 hetes ultrahangon észrevehetö,hogy milyen nemü lesz a kisbabánk ??
2013. ápr. 22. 16:20
 12/12 A kérdező kommentje:
szia én este vacsi után szedek be egy felet nekem bevált.most vagyok 12 hetes csütörtökön megyek ultrahangra, és ha úgy fordul vagy pont látni akkor igen meg lehet tudni.
2013. ápr. 23. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!