Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismama vagyok és...

34 hetes kismama vagyok és napok óta borzalmasan ég éjjelenként a gyomrom. Már sokszor fel is ébredek rá. Mit csináljak hogy ne égjen? Mit ne egyek? És mit ne igyak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Állítólag ajó hideg tej éjszaka segít az ilyen problémákon. próbálj meg kicsit ülve aludni,amennyire kényelmes neked.
2009. szept. 18. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Inkább próbálj meg tejet inni - az sokszor segit.

Viszont semmiféle szénsavas nem tesz jót - a szóda vagy ásványviz se.

2009. szept. 18. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 36 hetes vagyok és ugyan ez a gondom. Ma például nem aludtam 02:00-tól fél 7.ig, amíg ki nem nyitott a bolt. Vettem tejet( nekem langyosan jött be), kakaónak csináltam meg így tudtam aludni egy kicsit. Azt mondják a szódabikarbóna jó rá ( egy kiskanálnyi egy dl vízbe), nekem nem hatott, de sokaknak használ.

A szénsavasakat üdítőket kerüld.

2009. szept. 18. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is a tej segített.
2009. szept. 18. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Rennie. Terhesek is szedhetik. A tej is jó, de csak rövid távon, mert hosszú távon az is savat termel.
2009. szept. 18. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyetek mandulát az is jó.
2009. szept. 18. 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
A rennie nekem semmit nem használt,én szódabikarbónázok szinte minden nap ,az előző terhességemnél is és most is nagyon ég a gyomrom is meg a torkom is.ja és szinte kopasz volt a lányom.
2009. szept. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!