Terhessegi cukorbetegseben szenvedo kismamak hogy mukodki az inzulin?
11,1 lett a terhelesem, es azota 160 grammos dietan vagyok kaja utan 6.9 es 6.8 lett az eredmeny.
Azt mondtak ha nem viszem le 2 nap alatt 6 ala inzulint kapok.
Hogyan kell hasznalni az inzulint? Es hanyszor egy nap.
Tapasztalatokat varok!!
28 hkm
Szia! Az mit jelent, hogy kaja után 6,9 és 6,8 lett az eredmény? Mennyi idővel utána mérted? Elvileg egy óra múlva 7 alatt kell lennie, de az én dokim 6,8 alatt szereti tudni. Sajna én már harmadik hete inzulinos vagyok, nekem napi négyszeri szúrásom van (főétkezések + egy éjszakai), általában jók az értékeim, de nagyon kell figyelnem a diétára. A reggeli értékem még mindig egy picit magas, ezt kellene valahogy lejjebb vinnem, de csak jövőhéten megyek vissza, meglátjuk mit mond a doktornő. Hetente járok vérvételre (reggeli + vércukormérés).
Nyugodtan kérdezz, hátha tudok segíteni:)
Nekem lenne is kérdésem.
Ma kezdtem el a diétát (155g-os), a terhelésesem 9,1 lett múlt héten.
Már pénteken kell menjek vérvételre (éhgyomri, majd reggeli után 1 órával vesznek vért). Szerintetek 2-3 nap diéta után képes lemenni az értékem a normális szintre?
3.
Nem biztos sajnos, nekem is diétával próbálkoztak először és nem mozdult nagyon, akkor kaptam inzulint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!