1/21 anonim válasza:
Igen, egy kicsit nagynak tűnik, de ahhoz képest, hogy elég vékonynak tűnsz, szerintem teljesen normális, hogy ennyire látszik a pocak :-)
2/21 anonim válasza:
27 hetes vagyok, de nekem most van kb ekkora. Ettől függetlenül nem mondanám, hogy nagy. alkatfüggő szerintem
3/21 anonim válasza:
Nekem is később volt ekkora, kb. 26-28 hetesen, de őszintén szólva csinos vagy, és ha a picurka jól fejlődik, akkor mindegy is mekkora a pocakod.
4/21 A kérdező kommentje:
persze, nem a pocak a lényeg, csak félek hogy szét fogok a végére durrani mert most 1.5 hét alatt lett hasam a semmiből és ráadásul ekkora.....
2013. márc. 26. 15:08
5/21 anonim válasza:
tyűha! :) jól megtermett pocakod van ahhoz képest, h még csak félidős vagy. de ne feljtsd el, h ez a világon semmit nem jelent, tulajdonképpen mindegy, h mekkora :)
6/21 A kérdező kommentje:
de azért a növekedés le fog lassulni igaz ?? :)
a hétan a köldököm is kifordult már :S
2013. márc. 26. 15:11
7/21 anonim válasza:
Nem biztos, hogy szétdurransz a végére, hiszen lehet most lassul majd a növekedés. Azért a test tudja a dolgát nagyjából. :)
8/21 anonim válasza:
Hány centi vagy mert lehet alacsony is vagy azért látszik ilyen nagynak? Én mondjuk viszonylag magas vagyok és valóban kb. 28 hetesen volt ekkora pocakom ( 1.babával még akkor sem). De ez amúgy nem jelent semmit, szóval barátnőmnek volt így hogy nem folyamatosan nőtt a pocakja hanem így ugrásszerűen tehát pár hétig ugyanakkora volt aztán hirtelen nőtt egy nagyot, aztán megint stagnált. Meg az se mindegy hogy fekszik a baba lehet most pont megfordult valahogy (mondjuk eddig volt fejjel lefelé most meg fordítva). Nekem 18.héttől még vagy 3szor változtatott pozíciót a babám a végéig.
9/21 anonim válasza:
szerintem szinte tuti, h nálad meg fog torpanni a növekedés. a 40. hétre mindenkinek (termetéhez mérten) kb uakkora pocakja van. a növekedési ütemben vannak eltérések. a tiéd nagyon "meglódult" a második trimeszterben, így szinte biztos, h abban a bizonyos utolsó egy-másfél hónapban, amikor a kismamik látványos hasat eresztenek, te már szinte nem is fogsz nőni :)
10/21 Gabi86 válasza:
Hát elég nagy de szerintem sem baj.én most vagyok 31 hetes és nekem most ekkora,az alkatom is ilyen mint a tiéd,de szerintem is most kicsit le fog lassulni a növekedés.aranyos attól függetlenül.jó babavárást és majd könnyű szülést kívánok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!