Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megtartanátok így a babát?

Ti megtartanátok így a babát?

Figyelt kérdés

Én 24 vagyok,a párom 30 éves.Mindkettőnknek stabil munkahelye van.Én is dolgozom már 2 éve.

10 hónapja vagyunk együtt.5 hónapja együtt is élünk.

Neki saját lakása van,abba lakunk.Kiderült,hogy babát

várok,de nem terveztük,tabletta mellett jött össze.

Szeretjük egymást,de még csak 10 hónapja vagyunk együtt.

Ti ebben az esetben megtartanátok a babát?

2013. márc. 26. 11:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnétek és biztosak vagytok az érzéseitekben mindenképpen!!!

Én 24 voltam, párom 30, 10 hónapja voltunk együtt, 5 hónapja éltünk együtt (pont mint ti), amikor eldöntöttünk, hogy babát akarunk és szerencsére egyből sikerült is, most 8 hónapos.

Szerintem itt nem az a mérvadó, hogy mennyi ideje tart a kapcsolat, hanem, hogy adottak e a lehetőségek (és nálatok igen) illetve, hogy akarjátok e a babát és szeretitek e egymást (márpedig, ha együtt éltek, gondolom komolyak a tervek)

2013. márc. 26. 11:31
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Ha megtartjátok egy életen át szerethetitek, akár külön élve is, ha másként alakul a kapcsolatotok. Ha elveteted egy életen át sirathatod.
2013. márc. 26. 11:39
 13/23 anonim ***** válasza:
27%
Először is megbeszélném a párommal a helyzetet ha ő is akarja akkor simán megtartanám. Ha nem akarja akkor is megtartanám ha még rá menne a kapcsolatom. De akkor követelném a gyerektartást. 38hkm
2013. márc. 26. 12:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan megtartanám!!
2013. márc. 26. 12:34
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

Hát figyelj sokan sokkal rosszabb körülményre megtartják a babát,ahogy írod rendezett életetek van, simán megtartanám.

Persze,ha mindketten akarjátok,de nem véletlenül fogant az a baba, amit ad az élet meg kell becsülni. :-)

2013. márc. 26. 12:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

De a párod mit szól a babához? Ő is szeretné? Mert a szavaidból úgy veszem ki, hogy te szeretnéd.

2013. márc. 26. 13:30
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem az számít,hogy mióta vagytok együtt,hanem,hogy milyen a kapcsolat.Meg van minden,ha szeretitek egymást nincs akadálya!!:)A kérdés,hogy a párod mit gondol?
2013. márc. 26. 13:34
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Megerősítettetek minket!

Igen,ő is szeretné a picit. :)

Megtartjuk a babát,hisz szeretjük egymást,és őt is nagyon fogjuk szeretni,már ha így váratlanul beköszönt. :D

2013. márc. 26. 13:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Jól tettétek. Sok boldogságot!:)
2013. márc. 26. 13:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered a párod, te érzed,h milyen a kapcsolatotok. te mit érzel?
2013. márc. 26. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!