Ti megtartanátok így a babát?
Én 24 vagyok,a párom 30 éves.Mindkettőnknek stabil munkahelye van.Én is dolgozom már 2 éve.
10 hónapja vagyunk együtt.5 hónapja együtt is élünk.
Neki saját lakása van,abba lakunk.Kiderült,hogy babát
várok,de nem terveztük,tabletta mellett jött össze.
Szeretjük egymást,de még csak 10 hónapja vagyunk együtt.
Ti ebben az esetben megtartanátok a babát?
Ha szeretnétek és biztosak vagytok az érzéseitekben mindenképpen!!!
Én 24 voltam, párom 30, 10 hónapja voltunk együtt, 5 hónapja éltünk együtt (pont mint ti), amikor eldöntöttünk, hogy babát akarunk és szerencsére egyből sikerült is, most 8 hónapos.
Szerintem itt nem az a mérvadó, hogy mennyi ideje tart a kapcsolat, hanem, hogy adottak e a lehetőségek (és nálatok igen) illetve, hogy akarjátok e a babát és szeretitek e egymást (márpedig, ha együtt éltek, gondolom komolyak a tervek)
Hát figyelj sokan sokkal rosszabb körülményre megtartják a babát,ahogy írod rendezett életetek van, simán megtartanám.
Persze,ha mindketten akarjátok,de nem véletlenül fogant az a baba, amit ad az élet meg kell becsülni. :-)
Igen.
De a párod mit szól a babához? Ő is szeretné? Mert a szavaidból úgy veszem ki, hogy te szeretnéd.
Köszönöm a válaszokat!Megerősítettetek minket!
Igen,ő is szeretné a picit. :)
Megtartjuk a babát,hisz szeretjük egymást,és őt is nagyon fogjuk szeretni,már ha így váratlanul beköszönt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!