Lehet terhesség alatt bajuszt szőkíteni? (6os hidrogén peroxid)
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 10:00
2/15 anonim válasza:
Lehet. Ahogy hajat festeni is.
3/15 anonim válasza:
aha, csak nem ajánlott.nem tudják bizonyítani, hogy milyen anyagok jutnak a szervezetbe a festés által meg miket lélegzel be.persze,van akinek semmi baja nem lett tőle de tömény vegyszer!én biztos nem kockáztatnék.
4/15 anonim válasza:
Bajuszt? Gyantáztasd ki inkább...
5/15 anonim válasza:
Mondjuk sztem is.nem a 80 as években élünk:D:D
6/15 anonim válasza:
Ha nem lélegzed be nem jut a szervezetedbe semmi. Mivel a bőrön át felszívódik, és az nem jut el a vérkeringésbe, ami árthatna a babának.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! A gyantát nem bírja ott a bőröm, évek óta szőkítem,bevált.De akkor most úgy néz ki muszáj leszoknom róla..
2013. márc. 26. 10:28
8/15 anonim válasza:
Ha kifejezetten a gyantát nem bírja a bőröd, akkor szedegesd ki szemöldökcsipesszel.
9/15 anonim válasza:
Pont ezt akartam mondani, hogy szemöldökcsipesz, vagy epillátor.
Biztos nem bírja a gyantát? A helyedben kipróbálnám, nem minden gyanta egyforma, hátha egy másikkal nem lesz gond.
10/15 anonim válasza:
Nem ajánlom a csipeszt! A kevésbé erős szálak megerősödhetnek tőle. Én így jártam és csak több a gondom vele azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!