Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kis mamik hogy vagytok?

17 hetes kis mamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Valakinek már van előteje , én ma vettem észre :)
2013. márc. 25. 17:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen jó a nagy a pocakom , most voltam terhesrendelésen egyenlőre 2 kg híztam . Nekem is óriási már a cicim , vennem kell nekem is új melltartót 85 d kell most már lassan .

Te mennyit híztál ? Terheséged hogy van hányások elmúltak már ? Vagy már 12 héten megszúntek ?

Nekem Most kezd el teljesen elmúlni legalább is hétvége ótta nem volt :).

2013. márc. 29. 13:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Hason alvás én is évek ótta hason alszok :) Sőt csak úgy tudok elaludni , Most decemberben amikor megtudtam hogy terhes vagyok már az elejétől nem mertem hason aludni , pedig olvastam szabad egy bizonyos időig. Szóval én már 7 hetes korom ótta mind2 oldalamon meg néha háton fekszek ne is mond alig várom hogy megint hason aludhasak . Viszont a terheséget nem akarom hogy olyan hamar véget érjen én most kezdem élvezni hogy már nincsenek rosszulétek. A legjobb hogy egyre többet érzem a kis babócám . Kislányommal is imádtam a terheségem igaz vele elmúltak a rosszlétek 12 héten vele szerencsés votlam .
2013. márc. 29. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 4.hónap elején elmult minden tünetem,persze még elkap az álmosság,szinte mindennap délutánn szundizok egy órácskát :) Jah meg hetente vagy ritkábban rosszul szoktam magam érezni :) Én is decemberben teszteltem pozitivat és alig mertem hason aludni :) ,de már ugy vagyok mindennel,hogy ami jólesik megeszem,ami jólesik megcsinálom,persze alkoholt egy nyeletet sem iszok(sőt nagyon zavar ha a környezetemben is vagy az utcán rágyujt valaki,na akkor levegőt sem evszek és kikerülöm).Mindent lehet ami jól esik.Ma éreztem harmadszor a pici mozgását,mindig könnyet csal a szemembe,olyan jó érzés,már ugy vártam :)
2013. márc. 29. 18:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Szió! Én is már csak nagyon ritkán vagyok rosszul, ma például reggeli kijött. Hogy vagy? Nő a pocid?

Babócád mocorog ? Nekem egyre többet és most már egy nap többször jelentkezik már este is elég élénk nem csak délután .

2013. ápr. 2. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!