Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kis mamik hogy vagytok?

17 hetes kis mamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Valakinek már van előteje , én ma vettem észre :)
2013. márc. 25. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia, én 18 hetes vagyok, ha nem baj válaszolok. Nekem most kezd elmúlni a fáradékonyságom és az émelygésem, sőt, már 85 %-os vagyok, mire elérném a teherbeesés előtti állapotomat, már újra romlani fogok. :-) Nekem nincs előtejem, de eszembe sem jutott hogy ilyen korú terhességnél lehet már. A testem változik ez kissé "megriaszt", pedig sosem voltam cicababa típus, de furcsák a változások. Neked első babád? nekem első, és várom már hogy megérezzem a kis mocorgását.
2013. márc. 25. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:

Helló,nekem is volt egy hasonló kérdésem multkor,ha nem gond akkor válaszként bemásolom neked az én válaszom :)

Nekem az első 3 hónap nagyon rossz volt,minden tünetem volt,amit el lehet képzelni :D (Persze nagyon örültem és annak ellenére is boldog voltam).4.héttől mindennap(reggel és délutánn is)hányingerem volt,bár csak 3 alkalommal hánytam,mindennapom alvással telt és gyakori pisiléssel,a mellem dublájára nőlt,már most a 90C-s melltartómat is ujra le kell cserélni,4.hónap első hetén a nanukot kivántam,párom hozott is pár litert ami elfogyott,második héten pizzáztunk mindennap,nagy családi pizzákat kellett mindig venni,annyira kellett :D Azóta semmi,kis gyomorégésem van,de elmult minden,bár pár napja reggel hánytam,gondolom a Pici jelzett hogy ,,hé itt vagyok,, :D

Évek óta csak hason tudok aludni,már most az egyik lábamat mindig fel kell huzni,hogy ne nyomjam a hasam,viszont a mellem már nem fér el :)))Éppen tegnap este ahogy hason feküdtem és neteztem éreztem egy aprócska mozduladot a pocakomban,soha nem élreztem ilyet,a köldököm alatt,nem a gyomrom és a belek voltak az az egy biztos,pár másodpercig tartott aztán egy perc mulva ujra,azóta semmi,kivancsi vagyok Ő volt-e az?!:)

Nálunk is eddig minden rendben,holnap megyek hármas tesztre,aggódok,remélem nem találnak semmilyen rendellenességet :( Utoljára párommal voltunk UH-n,nagy élmény volt :)

54 kg-ről indultam,most 59-60 között lebeg a sulyom :) bár mindig is keveset ettem,és ugy érzem most értem el a normál sulyom,már egy jó hónapja nem hiztam semmit.

Egy hete tornázok mindennap Rubint Rékával :) 3hónap alvás utánn nagyon jol esik és már nagyon vágytam a mozgásra :)

Ti környezetetekben is nagyon sok a kismama?Mi nálunk mindenfelé sokan vagyunk :)

2013. márc. 25. 18:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok én az első 3 hónapban nagyon rosszul voltam mindent kihánytam még a folyadékot is már azt hittem kórház lesz belőle de megoldotam úgy hogy evés után lefeküdtem aludni és úgy bennem maradt a hami :). Most már egyre jobban vagyok igaz az elöbb jelzet nekem is a babócám hogy hello itt vagyok mert a vacsi kijött. Még magától nem folyik a tejem csak megnyomtam a cicim és láttam hogy van és nagyon örültem. Nekem második terheségem már van egy 6 éves lányom . Kislányomal kb 5 hónapos lehetem amikor elkezdet folyni az előtejem . Pocak otokról esetleg képet raktok ki kinek mekkora ?:)
2013. márc. 25. 19:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Pocakotokról esetleg képet raktok ki kinek mekkora ?:)
2013. márc. 25. 19:24
 5/14 A kérdező kommentje:
13 héten kezdtem el érezni őt .
2013. márc. 25. 19:38
 6/14 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok,most csinaltam egy gyors képet,a minőség nem a legjobb :)

[link]

2013. márc. 25. 19:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Gyakori pisilések nekem is vannak, nagyon sokat kell kijárnom még éjjel is . Én 75 ről kezdtem most a terheségem nyáron felszedtem 20 kg, de mivel az első 3 hónapban minden kijött belőlem le is adtam 5 kg. 1 terheségem 58 ról kezdtem és 9 kg híztam . Remélem most sem lesz sokkal több. Nekem 85 b mellem volt most már a 85 c is kezd kicsi lenni lassan vennem kell új melltartót:).
2013. márc. 26. 08:55
 8/14 A kérdező kommentje:
2013. márc. 26. 08:56
 9/14 A kérdező kommentje:

2 es neked is már látszik azért a pockod de az ennyém nagyobb gondolom mivel nekem a második babócám lesz .

Viszont te jó vékonyka vagy :).

2013. márc. 26. 08:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Vékonyka vagyok? :) Az voltam 54 kg volt a csucsformám,2 éve fogytam le 66-ról :)és már most 60 vagyok 17 hetesen :) De az biztos hogy a mellemre hiztam most nagyon sokat,85D-s melltartót vettem,terhesség előtt vettem pont egy melltartót,most néztem,a mérete 85B :D hihetetlen :) Amugy szép nagy pocakod van már az biztos :)
2013. márc. 27. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!