Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki kihányta a terheléses...

Volt aki kihányta a terheléses cukorvizsgálat során megivott lötyit?

Figyelt kérdés
Mi volt utána?Meg kellett ismételni a vizsgálatot?
2013. márc. 24. 15:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pest. :(
2013. márc. 24. 15:30
 12/14 anonim ***** válasza:
1 evőkanàl kristály cukor= 2 evőkanàl porcukor/szőlőcukor
2013. márc. 24. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Barátnőmet szegényt kísértem és neki is ez volt (bár ő nem állt hozzá ilyen jól mint te ő ráparázott, kicsit túlhisztizte így persze hogy kijött). Székesfehérváron volt ez amúgy. Bement másnap a védőnőhöz és egy zsemle 2 dl tej előtt után kellett vért vegyenek tőle és ennyi. Nem volt cukros meg semmi. Úgyhogy esetleg kérdezz rá a dokidnál védőnőnél nem lehet e helyettesíteni ezzel.
2013. márc. 24. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, sajnálom :( én is így jártam, bár nekem annyiban volt szerencsém, hogy tőlem vettek 60. perces vért is és ott lettem hirtelen rosszul.. kb a 65. percben jött ki minden.. levették a 120 percest is. Amikor meglett az eredmény a doki csak azért nem csináltatta meg újra, mert a 0. mérés és a 60 perces is nagyon jó lett igaz így meg a 120 perces nem mérvadó, de azt mondta, hogy látszódna ha baj van. Nálad lehet kérik újra, mert így nem biztos hogy hiteles akár a 60 perces akár a 120 perces. (legalábbis nekem ezt a magyarázatot adták, hogy nekem miért nem kell újra menni)
2013. márc. 24. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!