Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki kihányta a terheléses...

Volt aki kihányta a terheléses cukorvizsgálat során megivott lötyit?

Figyelt kérdés
Mi volt utána?Meg kellett ismételni a vizsgálatot?
2013. márc. 24. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én kihánytam. Nem kellett megismételni, 1 napon keresztül minden főétkezés után 1 órával meg kellett mérnem vércukorszint mérővel magamnak, és ezt megmutatni a dokinak. Ehhez mondjuk venni kellett sajnos egy ilyen mérőt is, nem volt olcsó.
2013. márc. 24. 15:15
 2/14 A kérdező kommentje:

Sajnos kihánytam, holnap megyek a dokihoz megbeszélni a részleteket! :(

Nem tudom mi vár rám. Igazán nem akarom újra meginni, bármi más megoldás jobb lenne :(((((

2013. márc. 24. 15:18
 3/14 anonim ***** válasza:
46%

Annyira nem vészes! Annyira édes mint a menzán a tea!

Lehet vinni citromot, azt ott bele nyomod, olyan mint egy limonádé!

2 dl vízbe 4 dkg cukrot raknak, ami 1 nagy evőkanál kristály cukor!

Hankihányod, meg kell inni mégegyszer, mert akkor nem értékelhető a vérvétel, és ha nem pontos a vérvétel, lehet cukros vagy, ami árt a babának!

A babádért csak megiszod!

2013. márc. 24. 15:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én már tul vagyok a vizsgálaton, és sajnos kijött. Ez van!
2013. márc. 24. 15:19
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Ahogy az előttem szóló is írta nem vészes.Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni olyan mint egy cukros limonádé.Ennél nagyobb bajotok sose legyen.
2013. márc. 24. 15:19
 6/14 anonim ***** válasza:
A kérdező már kihányta. 4 dkg cukor az 2 nagy evőkanál cukor. Olyan volt, mintha ragasztót innék, és nálunk nem szabad belerakni citromot. Tudtam, hogy ki fog jönni, hát ki is jött. Ami nem esik jól, az nekem sosem marad benn.
2013. márc. 24. 15:22
 7/14 A kérdező kommentje:

Nálunk 5kg volt bő 2 evőkanál cukor :( Bennem volt egy 20 percet de utána sugárban kijött, nem tudom mi történt. És az hogy nem vészes, ez igaz, én is tudom, nem kell "kioktatni". Nem is öklendeztem mikor ittam, de hogy mi történt azt nem tudom. Puff. Csak kiváncsi voltam mással is megesik, vagy én vagyok szerencsétlen!

Pf....

2013. márc. 24. 15:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem esett jól, de nálunk 75gr glükózt kevertek bele. Persze csak utólag szólt a nő, hogy mehetett volna bele citrom is. Én is rosszul lettem tőle, de nem jött ki, csak kivert a víz. Ha kijött elvileg megismétlik...
2013. márc. 24. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz kérdező? Első vagy és Győrben nem ismételtették meg!
2013. márc. 24. 15:28
 10/14 anonim ***** válasza:
vagyok*
2013. márc. 24. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!