Milyen zöldséget, gyümölcsöt egyek, hogy természetesen tudjam pótolni a vasat? Csak sóskát ne kelljen ennem! 6 hetes terhes vagyok
Én a mákos búrkiflivel tornáztam föl az egekbe a vasamat. A mákban van rengeteg vas! Meg persze a spenót, de az a sóskával egykutya, a cékla, mint az előttem szóló mondta, a csalánban is sok van, és az segít is megerősíteni a magzatot a helyén, a pocidban. De van még valamennyi a dióban és a hüvelyesekben is.
Boldog babavárást :)
Reszelsz célkát nyersen, adsz hozzá reszelt sárgarépát és egy citrom levét... finom saláta.
Vagy desszert: reszelt nyers cékla, hozzá reszelt alma, zúzott dió, plusz egy narancs leve, méz és fahéj. Hm...
A mindmegette.hu-n van egy teljes kiőrlésű recept: [link]
nem kell kenyérdütő gép hozzá, formában elég sütni. a magok is tartalmaznak vasat, és nem mellesleg isteni és egyszerű, gyors a kenyér. kb egy hétig eláll. szívből ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!