Miert nem tudok elelvezni?
Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok. A ferjem 2 honapot kulfoldon volt. 3 napja jott haza. 3 napja naponta tobbszor is szeretkezunk de nem tudok elelvezni. Elvezni elvezem es nagyon is kivanom ot de a vegen az elelvezes nem megy. Eddig sosem volt ilyen problema. Vajon miert lehet? Mit tehetnek? Nagyon zavar mind kettonket. Lehet a terhesseg miatt? A hasam mar szepen novoget. Felek hogy megnyomjuk a babat. Vagy hogy a penisze esetleg megrepesztheti a magzatburkot.2013. márc. 22. 19:22
1/5 anonim válasza:
Ennyi, ahogy írod, a félelmek miatt nem tudod elengedni magad igazán, és ha agyban nem tudod összehozni igazán a koncentrálását, akkor nem fog menni.
Amúgy nem egyedi ez terhesen, én is így voltam. Mivel féltettem a babát (akár okom volt rá, akár nem), ezért nem ment az orgazmus. Hülyeség sokszor, de nehéz ilyenkor igazán ellazulni. Persze valakiknek simán megy, de én nem tartoztam azok közé.
2/5 anonim válasza:
Én meg annyira nem kívánom a szexet minz előtte... Sajnos így van ez. Azt gondoltam badarság ez a "mád lett a testem, nem érzem magam szexinek" de nagyon így van.. :( Úgy érzem magam mint egy sörhasú, ráadásul a kislányom akkor lendül bele a legjobban mikor éppen csináljuk. Remélem később esetleg változik.. :(
3/5 anonim válasza:
én 29hetes vagyok,egy az hogy nem is kivánom a szexet sanos a másik hogy nem is tudom élvezni mert fura maga a helyzet hogy oriás pocakom van,féltem a kicsit meg ilyenek hogy be ne induljon a szextől a szülés.....várom már hogy minden a régi legyen mert sajnálom a férjemet meg félek is nehogy máshol keressen boldogságot...
4/5 Kelemen Szabina válasza:
Én meg heti egyszer legalább akarom, sajnálom is a párom, meg olyan jó előtte ahogy kényeztet, nem akarom hogy teljesen eltávolodjunk egymástól, de ő nagyon fél alig meri bedugni (bocsi ha túl indiszkrét vagyok), és fél, 2-szer előfordul hogy másnap kicsit barnáztam, megijedtünk mind a ketten, és fél nagyon hogy ha valami baj lenne ő lenne a hibás :( de am magát a szexet én se kívánom nagyon, csak néha :)
5/5 anonim válasza:
ugyanigy voltam én is.nem tudtam elélvezni.volt is ebből némi vitánk.kiváncsi voltam ha megszülök rendben lesz e minden.igen hála minden ugy megy mint régen.Inkább maszturbálj azt tettem én is a terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!