Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert nem tudok elelvezni?

Miert nem tudok elelvezni?

Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok. A ferjem 2 honapot kulfoldon volt. 3 napja jott haza. 3 napja naponta tobbszor is szeretkezunk de nem tudok elelvezni. Elvezni elvezem es nagyon is kivanom ot de a vegen az elelvezes nem megy. Eddig sosem volt ilyen problema. Vajon miert lehet? Mit tehetnek? Nagyon zavar mind kettonket. Lehet a terhesseg miatt? A hasam mar szepen novoget. Felek hogy megnyomjuk a babat. Vagy hogy a penisze esetleg megrepesztheti a magzatburkot.
2013. márc. 22. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennyi, ahogy írod, a félelmek miatt nem tudod elengedni magad igazán, és ha agyban nem tudod összehozni igazán a koncentrálását, akkor nem fog menni.

Amúgy nem egyedi ez terhesen, én is így voltam. Mivel féltettem a babát (akár okom volt rá, akár nem), ezért nem ment az orgazmus. Hülyeség sokszor, de nehéz ilyenkor igazán ellazulni. Persze valakiknek simán megy, de én nem tartoztam azok közé.

2013. márc. 22. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meg annyira nem kívánom a szexet minz előtte... Sajnos így van ez. Azt gondoltam badarság ez a "mád lett a testem, nem érzem magam szexinek" de nagyon így van.. :( Úgy érzem magam mint egy sörhasú, ráadásul a kislányom akkor lendül bele a legjobban mikor éppen csináljuk. Remélem később esetleg változik.. :(
2013. márc. 22. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
én 29hetes vagyok,egy az hogy nem is kivánom a szexet sanos a másik hogy nem is tudom élvezni mert fura maga a helyzet hogy oriás pocakom van,féltem a kicsit meg ilyenek hogy be ne induljon a szextől a szülés.....várom már hogy minden a régi legyen mert sajnálom a férjemet meg félek is nehogy máshol keressen boldogságot...
2013. márc. 23. 06:38
 4/5 Kelemen Szabina ***** válasza:
Én meg heti egyszer legalább akarom, sajnálom is a párom, meg olyan jó előtte ahogy kényeztet, nem akarom hogy teljesen eltávolodjunk egymástól, de ő nagyon fél alig meri bedugni (bocsi ha túl indiszkrét vagyok), és fél, 2-szer előfordul hogy másnap kicsit barnáztam, megijedtünk mind a ketten, és fél nagyon hogy ha valami baj lenne ő lenne a hibás :( de am magát a szexet én se kívánom nagyon, csak néha :)
2013. márc. 23. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyanigy voltam én is.nem tudtam elélvezni.volt is ebből némi vitánk.kiváncsi voltam ha megszülök rendben lesz e minden.igen hála minden ugy megy mint régen.Inkább maszturbálj azt tettem én is a terhesség alatt.
2013. márc. 23. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!