Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni? L
Lány vagyok, és kb. 1éve élek szexuális életet. Ez idő alatt egyszer sem tudtam elélvezni.
Valamit rosszul csinálhatok? vagy ez nem mindenkinek sikerül egyszerre ?
elozo:Dddddd neeeeee:Ddddddddddddddddd
ezjovoltxd
egyebkent egyenfuggo, valakinek sose sikerul de az nagyonnagyon ritka.
első kamuzik...
Amúgy csiklói orgazmusod volt?Nem mindenkinek lehetséges a vaginális orgazmus
Olvass utána.Először magadnak próbáld ingerelni a G pontot
ismerd meg a saját tested. tudd, mi a jó neked, és mi nem. ezt leginkább úgy tudod elsajátítani, ha "gyakorolsz" magaddal.
szex közben pedig ne félj kommunikálni. irányítsd, de ne parancsolj. ha a pasid nem egy önző p0cs, akkor hallgatni fog rád, hogy hogyan csinálja, hogy neked jó legyen.
1-es, ne hari, ez hülyeség
ettől függetlenül azért abban van igazság, hogy a jó szex érett korban kezdődik
tizenévesen még fejlődik a szervezet, a hormonok alakulnak, nem ez a szex időszaka, csak sajnos a világ afelétart, hogy már lassan 10 éves korban kezdik a szexuális életet :(
két dolog van kérdező:
- vagy előbb-utóbb eljön a kielégülés, vagy mert egy igazi jó, szerelmes kapcsolatod lesz, és nem divatból vagy a kortársak nyomására jársz valakivel nehogy lemaradj, megszóljanak), hanem mert nagyon szerelmes vagy belé
- vagy csupa fent említett felszínes kapcsolatod lesz, és soha nem fogsz eljutni az elélvezésig, mert a sok rossz tapasztalat lesz beléd kódolva
igen csikló orgazmusom volt már.
nem divatból vagyok valakivel, hanem mert szeretem, szerelmes vagyok belé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!