Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elélvezni? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni? L

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és kb. 1éve élek szexuális életet. Ez idő alatt egyszer sem tudtam elélvezni.

Valamit rosszul csinálhatok? vagy ez nem mindenkinek sikerül egyszerre ?

2012. okt. 26. 22:33
1 2
 11/16 Panda Péter ***** válasza:
nem kizárható.
2012. okt. 26. 22:58
 12/16 Yorxun Yorxun ***** válasza:
Elképzelhető, hogy nem tudod magadat eléggé elengedni? Feszült vagy nyugtalan vagy? Az simán lehet az oka.
2012. okt. 26. 23:05
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Keressél már még kifogásokat! Egyszerűen meg kellett volna ismerned a testedet és meg kellett volna tanulnod az orgazmust tinédzser korban, még mielőtt dugni kezdesz.

Meg ez a duma hogy szereted... haha. Ha a szexre nem vagy érett, akkor a szerelemre mégis hogyan lehetnél már?!

2012. okt. 27. 01:52
 14/16 A kérdező kommentje:
ha nem szeretném, akkor valószínű nem küzdöttem volna érte 2 évig.
2012. okt. 27. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
attól még, hogy a hüvelyeddel nem sikerült, de csiklóorgazmusod volt, akkor TUDSZ élvezni!
2012. okt. 27. 23:35
 16/16 anonim válasza:
20 éves koromig nekem sem ment pasival ,aztán találkoztam egy olyan pasival ,aki tudta ,hogy is működik egy nő és figyel is rám.Ha volt már egyébként orgazmusod mutad meg neki ,hogy neked hogyan jó és mit tegyen.Ne legyél szégyenlős.
2013. jan. 6. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!