Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mas is barnazik a terhesseg...

Mas is barnazik a terhesseg alatt?

Figyelt kérdés
A 7-ik heten vereztem eleg erosen par napig. Majd a verzes elmult ,de idonkent visszater a barnazas. Nem tudtak kideriteni miert vereztem es miert barnazok. Mas is van igy a barnazassal? 13 hetes kismama.
2013. márc. 22. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is a 7. héten kezdtem barnázni.Írtak fel gyógyszert,3 napja semmi bajom.Egyébként UH szerint hematómám van.
2013. márc. 22. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Lassan betoltom a 9. hetet. Egy honapja barnazok-verzek... Teged is agynyugalomra iteltek? Esetleg meg mindig, ha nem maradt abba? Mert en eddig azzal biztattam magam, hogy csak az elso trimesztert kell kifekudnom. (mar egy honapja fekszem)
2013. márc. 22. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen lehetseges okokat sorolnak, de nem tudjak nalam mivan: hormoningadozas, mehszajon fekvo placenta, terhessegi polip, mehszajseb (rossz cito), haematoma.

Szedsz meg utrot vagy duphastont?

A 12. heti uh-on mit mondtak a placenta fekveserol?

2013. márc. 22. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Minden teljesen normalis nalam! Nincsen semmi gond egyik lelettel sem! Nem mondtak fekvest sem es nem ajanlottak gyogyszert sem! Pedig az a bizonyos elso verzesem a 7-ik heten olyan eros volt hogy azt hittem elveteltem! Azt mondtak lehet vegig lesz ez a barnazas es hogy normalis es sok nonek van..
2013. márc. 22. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyik terhességemnél én is barnáztam. Duphastont kaptam, minden rendben volt.
2013. márc. 22. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 6. heten volt prios verzesem,nem sok,de annyi eleg hogy megijedjunk(volt mar 2 vetelesem)..Nem lattak hogy mi okozta (akkor lattam dobogni a kis szivet eloszor :) ).Aztan a 13.majd a 15. heten par napos barnazgatas miatt korhazba mentem,kivizsgaltak es nem talaltak semmit.Aztan rajottem hogy ezeken a heteken eros orgazmusaim voltak,es valoszinuleg ez okozhatta.Szoval mi nem vagyunk egyutt es meg izgalmi allapottol is felek..
2013. márc. 23. 02:15
 7/7 anonim ***** válasza:
En az 5-6. heten barnaztam, 7. heten egyszeri piros verzes, 8. heten harom napos piros verzes. Figyelj, ha a doki azt mondta minden rendben, akkor ne izgulj! Azt persze nem tudom, hogy engem mi a banatnak kinoznak fekvessel, ha masnak nem kell es ugyanugy nem tudjak mitol van. Ha nem tudsz megnyugodni, kerdezz meg egy masik orvost is. Kitartas!
2013. márc. 23. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!