Mas is barnazik a terhesseg alatt?
Figyelt kérdés
A 7-ik heten vereztem eleg erosen par napig. Majd a verzes elmult ,de idonkent visszater a barnazas. Nem tudtak kideriteni miert vereztem es miert barnazok. Mas is van igy a barnazassal? 13 hetes kismama.2013. márc. 22. 18:24
1/7 anonim válasza:
Én is a 7. héten kezdtem barnázni.Írtak fel gyógyszert,3 napja semmi bajom.Egyébként UH szerint hematómám van.
2/7 anonim válasza:
Lassan betoltom a 9. hetet. Egy honapja barnazok-verzek... Teged is agynyugalomra iteltek? Esetleg meg mindig, ha nem maradt abba? Mert en eddig azzal biztattam magam, hogy csak az elso trimesztert kell kifekudnom. (mar egy honapja fekszem)
3/7 anonim válasza:
Nekem ilyen lehetseges okokat sorolnak, de nem tudjak nalam mivan: hormoningadozas, mehszajon fekvo placenta, terhessegi polip, mehszajseb (rossz cito), haematoma.
Szedsz meg utrot vagy duphastont?
A 12. heti uh-on mit mondtak a placenta fekveserol?
4/7 A kérdező kommentje:
Minden teljesen normalis nalam! Nincsen semmi gond egyik lelettel sem! Nem mondtak fekvest sem es nem ajanlottak gyogyszert sem! Pedig az a bizonyos elso verzesem a 7-ik heten olyan eros volt hogy azt hittem elveteltem! Azt mondtak lehet vegig lesz ez a barnazas es hogy normalis es sok nonek van..
2013. márc. 22. 22:04
5/7 anonim válasza:
Egyik terhességemnél én is barnáztam. Duphastont kaptam, minden rendben volt.
6/7 anonim válasza:
Nekem a 6. heten volt prios verzesem,nem sok,de annyi eleg hogy megijedjunk(volt mar 2 vetelesem)..Nem lattak hogy mi okozta (akkor lattam dobogni a kis szivet eloszor :) ).Aztan a 13.majd a 15. heten par napos barnazgatas miatt korhazba mentem,kivizsgaltak es nem talaltak semmit.Aztan rajottem hogy ezeken a heteken eros orgazmusaim voltak,es valoszinuleg ez okozhatta.Szoval mi nem vagyunk egyutt es meg izgalmi allapottol is felek..
7/7 anonim válasza:
En az 5-6. heten barnaztam, 7. heten egyszeri piros verzes, 8. heten harom napos piros verzes. Figyelj, ha a doki azt mondta minden rendben, akkor ne izgulj! Azt persze nem tudom, hogy engem mi a banatnak kinoznak fekvessel, ha masnak nem kell es ugyanugy nem tudjak mitol van. Ha nem tudsz megnyugodni, kerdezz meg egy masik orvost is. Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!