Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat az, hogy a...

Előfordulhat az, hogy a kismama a terhesség elejétől enyhén barnázik, néha vérezget, de ennek ellenére sikerül kihordania a babát?

Figyelt kérdés
Akivel ez személyesen is megtörtént, leírná pontosan, hogy hogyan sikerült? Köszönöm!
2009. jún. 10. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Én elejétől fogva barnázgatok,mert méhszájsebem lett.Most vagyok 39+4hetes és eddig semmi gondom nem volt.Talán annyi hogy gyakrabban görcsölgettem.Félidőig mindig amikor meg kellett volna betegednem.Utána meg nem volt olyan hét hogy ne görcsöltem volna.Néha erősebba barnázgatás akkor többet pihentem.De még tegnap is zárt volt a méhszájam...Mennyi idős terhes vagy?Mit mond a dokid?Remélem segitettem valamennyit...
2009. jún. 10. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem hematóma okozta, sok pihi, rutascorbin, magneB6, 2 hét alatt felszívódott, a babának nem okozott gondot.

Neked mi okozza?

16 hetes + 18 hós

2009. jún. 10. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:
6. héttől barnázok - 1 hete, hematóma nincs, nagy valószínűséggel hormonprobléma. Magas volt a prolaktinom, Bromocriptin szedése közben fogant, most pedig Utrogestant szedek 3x1-et. Méhszájam zárt, hétfőn megyek orvoshoz (6hét 6napos leszek), remélem már lesz szívhang. Köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 10. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Én az 5. héttől barnáztam, majd begörcsöltem.Néha átváltott vérzésbe.Ez sajnos a 22. hétig így volt.Kaptam rá utrogestan hüvelygolyót, az segített egy kicsikét, na meg a fekvés.Szigorúan ágyhoz voltam kötve, szinte végi feküdnöm kellett.Kb. a 26 hét felé engedtek már több dolgot, ami nagyon hiányzott.Mostmár bármit csinálhatok.Ja a méhszájam is folyamatosan nyílt.A 35. héten már C:2110 volt.

Ja és magnéziumot is kellett a 37. hétig szednem 3*2-t.

A lényeg, hogy az én kislányom nagyon szeretett volna velünk lenni.

Mostmá 37+4 hetes kismama vagyok.Már nemlehet semmi baj velünk, ezt érzem.Na azért nem is erőltetem meg magam, inkább pihenek.

Sok sikert neked is.

2009. jún. 11. 06:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A 8. héten barnéztam, kiderült, hogy vanne egy haematómám, feküdnöm, pihennem kellet két hétig.

Szerencsére felszívodott, gyógyszert nem szedtem, csak C-vitamint.

Azóta megszületett a lányom,aki már 3 hónapos :-)

2009. jún. 11. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!