Előfordulhat az, hogy a kismama a terhesség elejétől enyhén barnázik, néha vérezget, de ennek ellenére sikerül kihordania a babát?
Nekem hematóma okozta, sok pihi, rutascorbin, magneB6, 2 hét alatt felszívódott, a babának nem okozott gondot.
Neked mi okozza?
16 hetes + 18 hós
Én az 5. héttől barnáztam, majd begörcsöltem.Néha átváltott vérzésbe.Ez sajnos a 22. hétig így volt.Kaptam rá utrogestan hüvelygolyót, az segített egy kicsikét, na meg a fekvés.Szigorúan ágyhoz voltam kötve, szinte végi feküdnöm kellett.Kb. a 26 hét felé engedtek már több dolgot, ami nagyon hiányzott.Mostmár bármit csinálhatok.Ja a méhszájam is folyamatosan nyílt.A 35. héten már C:2110 volt.
Ja és magnéziumot is kellett a 37. hétig szednem 3*2-t.
A lényeg, hogy az én kislányom nagyon szeretett volna velünk lenni.
Mostmá 37+4 hetes kismama vagyok.Már nemlehet semmi baj velünk, ezt érzem.Na azért nem is erőltetem meg magam, inkább pihenek.
Sok sikert neked is.
A 8. héten barnéztam, kiderült, hogy vanne egy haematómám, feküdnöm, pihennem kellet két hétig.
Szerencsére felszívodott, gyógyszert nem szedtem, csak C-vitamint.
Azóta megszületett a lányom,aki már 3 hónapos :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!