Gond lesz e a terhesség alatt ha viszeres a lábam? és ezt terhesség alatt hogyan kezelik?
Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 16:03
1/5 anonim válasza:
én megműtettem a lábam és utánna lettem terhes,a dokinőm azt mondta,hogy jól tettem nagyon,hogy megműttettem.erről a dokid tud mondani többet,mert attól is függ mekkora az a viszér,mert ha belegondolsz azért elég "gyorsan"nagy teher lessz a lábadon.beszéld meg az orvosoddal.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én pont most mondtam a nődokimnak, hogy kijött egy viszér elég csűnyán a lábamon. Azt mondta, hogy kencsőcs ha akarom, vagy gumiharisnya. Majd meglátjuk. Most még nem olyan gáz, de mivel nyári baba lesz, valsz egy élmény lesz gumiharisnáyba a 40 fokban... :O .. :-/
21hkm
3/5 anonim válasza:
az én lábaim is viszeresek, nem lehet terhesség alatt szinte sehogy se kezelni, még Lioton gélt sem engednek használni, sokat híztam és még csak a 25. hétben vagyok, hideg vizes zuhany kicsit enyhítí a fájdalmat, de esténként, éjjeleként sokat szenvedek vele..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.az első válaszolonak,hogy milyen ez a műtét?és mit csinálnak vele,stb. kérlek irj le rólla mindent.köszönöm
2013. márc. 22. 18:15
5/5 anonim válasza:
Nekem nem a lábam, hanem a nemi szervem lett visszeres. Detralexet illetve Cyclo 3 Fort-ot kell rá szednem, gondolom, a terhesség végéig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!