Most mi legyen? Meneküljek el vagy ne?
Nemrég megtudtam kisbabám lesz.Nagyon örültem.De úgy döntöttem nem mondom el azonnal.Csak mindenkinek felvetettem a mi lenne ha terhes lennék...Hát elkeserítő volt.A fiatal anyósom annyit mondott szép-szép egy baba de még ő elég fiatal a nagymamának és még a fia is egy nagy gyerek.És örül hogy még nem jön a baba.A párom azt mondta még nem akar gyereket.És csak teher lenne neki még élni akar. Ezek után a szüleimhez mentem...Anyukám szerint jó hogy még nem jön a gyerek mert elég szétszórt vagyok és ráérek majd 30 évesen szülni. (22 vagyok) Apám szerint katasztrófa lenne ha a balf@sz uramtól teherbe esnék.Ezek után már nem mertem elmondani hogy 8 hetes terhes vagyok.
Felvetődött bennem hogy elvetetem a babámat de nem tudnám megtenni.Nem megy.Gondoltam arra is szakítok a párommal és egy kis baráti segítséggel felnevelem egyedül a kicsit.De az is megfordult a fejemben hogy örökbe adom.De ez necces lenne,hisz előbb-utóbb észrevenné a pocakomat.
Kérdező, remélem még ezt is olvasod. NEM vagy gyerek, felnőtt vagy, mi sem bizonyítja jobban, hogy nem akarod elvetetni a babát. Nem is szabad. Ha elvetetnéd egész életedben bánnád, hogy eldobtad magadtól, ne akarj ilyen kínokat magadnak, látszik, hogy örülsz neki, és ez természetes elég idős vagy már ahhoz hogy anya legyél, és szépen gondoskodni fogsz róla. Család vesz körbe, tehát segítséged lenne. Az hogy megkérdeztél mindenkit, mi lenne ha terhes lennél, és a kapott válaszok nem jelenti azt, hogy ne örülnének egy új családtagnak! A kisbabákat mindenki szereti, a nagyszülők imádni fogják. Az apja meg majd felnő a feladathoz, aztán alakul az életetek. Az én férjem 32 volt, én 30 mikor jött a gyerek, és az késő azért eléggé, jobb lett volna hamarabb, és ne hogy azt higgye bárki, hogy a 30 éves anya az sokkal türelmesebb, vagy hogy a 32 éves friss apuka aztán nagyon érti a dolgát. Az én férjem is ugyanúgy összejár a barátaival, és én küldöm is, hadd kapcsolódjon ki, és én is megyek ha tudok. És a gyerekkel nem áll meg az élet, ugyanúgy lehet menni ide-oda, esküvőn buliztunk mikor 3 hónapos volt a gyerek, utána meg ott vannak a nagyszülők is, néha nekik is oda lehet adni, és elmenni egy moziba, nagyon szívesen babáznak ők is pár órát. Nekünk is új volt minden, sokszor nagyon nehéz, sokszor nagyon örömteli, ez ilyen, akármilyen korú az ember.
Sok boldogságot, és szedd össze a bátorságod, először a párodnak, utána anyukádnak, és a többieknek sorban, mondjátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!