Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek abortuszra, ha csak én...

Menjek abortuszra, ha csak én akarom megtartani a babát, és nem támogat senki a megtartásban?

Figyelt kérdés
20 éves múltam, most májusban fogok érettségizni. Teherbe estem, és bár szeretném megtartani a babát, sem a barátom, sem anyukám nem támogatja az ötletet, mert hogy fiatalok vagyunk még, meg hogy később megbánnánk. Viszont félek, ha elvetetem, az abortusz miatt soha többé nem lehet gyerekem, mivel vannak kockázatai, ráadásul elég gyenge szervezetű vagyok, ki tudja, mikor lehetne esélyem egy újabb babára. Ti mit tennétek a helyemben?

2013. márc. 21. 15:55
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem attól lesz boldog és kiegyensúlyozott a gyerek hogy új játékai vannak. Ez korrekt.

Attól hogy nem jön a bácsi elzárni a közművet, hogy a családjával együtt étkezik, hogy az anyuka nem kap sírógörcsöt, mikor egy növekedési ugrásnál a teljes ruhatárat cserélni kell.

2013. ápr. 29. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!