Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S.! Légyszi valaki...

S. O. S.! Légyszi valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Az imént voltam nagy WC-zni és a WC papíron és a WC-ben is láttam élénk piros vért. De miután megtöröltem most nem jön sehonnan. Azt se tudom, hogy melyik lyukamból jöhetett. Megnéztem kis tükörrel, de nem jön a hüvelyemből vér és nem is görcsöltem. Ugye akkor ez csak valami anális seb/bélben hajszélérrepedés/aranyér lehetett? Volt már valakinek hasonló? Szerintetek mit csináljak?

Egyenlőre betettem egy betétet és most nézem, hogy hova folyik vér, de még nincs sehol...

Előre is köszi a segítséget!

2013. márc. 21. 09:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, még azért nem válaszoltam, mert még nem történt semmi. A doki nem volt a rendelőjében, másnap reggel tudtam vele beszélni. Mondta, hogy a kórházba kellett sietnie. Azóta nem volt vérzés, így majd csak hétfőn 18.30-kor tud megnézni. Akkor majd megírom, hogy mit mondott.
2013. márc. 23. 09:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Jesszusom.
2013. márc. 23. 09:28
 23/27 anonim ***** válasza:

Én a helyedben orvost váltanék.

25 h km

2013. márc. 25. 08:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Mi volt az orvosnál? Minden rendben?
2013. márc. 26. 07:17
 25/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális, hogy egy vérző 24 hetes kismamát nem hajlandó megvizsgálni az orvosa, és az sem, hogy nem ment be egyből ügyeletre.
2013. márc. 26. 09:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, ha majd szülni fogsz, akkor is ezt csinálhatja veled.
2013. márc. 26. 13:24
 27/27 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy eddig nem írtam. Minden rendben volt az orvosnál. Méhlepény nem vált le sehol, külső és belső méhszáj is zárva van. Hüvelyi vérzésre utaló jelet nem talált, úgyhogy mégis csak a végbélben pattanhatott el egy ér (ez pedig oly annyira nem vészes, mint az orrvérzés a terhes nőknél).

Lényeg a lényeg, hogy minden rendben van az én babámmal. Egészséges és mozgékony. :)

2013. márc. 27. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!