Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S.! Légyszi valaki...

S. O. S.! Légyszi valaki segítsen?

Figyelt kérdés

Az imént voltam nagy WC-zni és a WC papíron és a WC-ben is láttam élénk piros vért. De miután megtöröltem most nem jön sehonnan. Azt se tudom, hogy melyik lyukamból jöhetett. Megnéztem kis tükörrel, de nem jön a hüvelyemből vér és nem is görcsöltem. Ugye akkor ez csak valami anális seb/bélben hajszélérrepedés/aranyér lehetett? Volt már valakinek hasonló? Szerintetek mit csináljak?

Egyenlőre betettem egy betétet és most nézem, hogy hova folyik vér, de még nincs sehol...

Előre is köszi a segítséget!

2013. márc. 21. 09:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp menj el dokihoz, mert terhesség alatt nem természetes a vérzés, akár honnan is jön. Nem görcsölsz? Hány hetes vagy?
2013. márc. 21. 09:05
 2/27 anonim ***** válasza:
Ez valószínű, hogy a nagy dolog miatt volt...ilyen történt már mással is...amúgy terhes vagy, hogy ennyire izgulsz?
2013. márc. 21. 09:05
 3/27 anonim ***** válasza:
Ez semmiképp nem jó, akárhonnan is jött. Reméljük, hogy "csak" az van, amire gyanakszol. Mennyi idős terhes vagy?
2013. márc. 21. 09:07
 4/27 anonim ***** válasza:
Aranyér?
2013. márc. 21. 09:07
 5/27 anonim ***** válasza:
Hahó kérdező!!!!
2013. márc. 21. 09:16
 6/27 anonim ***** válasza:
kérdező, hány hetes vagy???
2013. márc. 21. 09:28
 7/27 A kérdező kommentje:

Holnap leszek 24 hetes terhes.

Azóta sem jött sehonnan se vér. De persze mindenképp mondani fogom a nődokimnak.

2013. márc. 21. 09:48
 8/27 A kérdező kommentje:

Azt írtam, hogy nem görcsöltem.

A baba is rendesen mocorog, mint eddig.

Azóta már megnyugodtam.

Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 21. 09:49
 9/27 anonim ***** válasza:
31%
Jó neked, hogy meg tudsz nyugodni...
2013. márc. 21. 10:12
 10/27 A kérdező kommentje:

Most megint pisiltem és megint véres volt a WC papír. Ez mégis csak hüvelyből jön. :(

A nődokihoz csak 20.45-re kaptam időpontot.

2013. márc. 21. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!