előtte beöntést csinálnak általában.. de ha nem akkor ha kell bekakilsz bepisilsz.. ha kell akkor kijön.. :(
sajnos ez ilyen :D jó babavárást :)
2013. márc. 20. 21:01
2/13 anonim válasza:
Hoznak egy agytalat vagy ha mar becsuszott akkor kicserelik a lepedot.:)
2013. márc. 20. 21:02
3/13 anonim válasza:
nekem se pisilni se kakálni nem kellett közben, valahogy ezek a szervek nekem szünetet tartottak. nyugi van aki beszarik a beöntés után is, de ez van, senki nem fog rajta kiakadni. nyugi
2013. márc. 20. 21:06
4/13 anonim válasza:
Beöntést kapsz előtte így kakilni nem fog kelleni. Folyik egyébként ott annyi minden kifele, hogy tökmindegy jön e még pisi is. De ilyenkor a szervezet is tudja, hogy most nincs itt ezeknek a folyamatoknak az ideje. El a legkisebb probléma amitől tartanod kell. :D
2013. márc. 20. 21:23
5/13 anonim válasza:
Én nem kaptam beöntést, de nem emlékszem, hogy ilyen történt volna. Ha mégis rád jön, akkor és ott nem fogsz vele foglalkozni, és nem fogod tudni visszatartani. Úgy nem lehet kitolni a babát. A szülésznő és az orvos, látott már ilyet, nem hiszem, hogy nagy ügyet csinálnának belőle. Az ember lánya a szülőágyon nem lesz úrinő.
2013. márc. 20. 21:34
6/13 anonim válasza:
Mire a baba már majdnem kint van, erölködtél annyit hogy a többi már rég kinn van:) (már ha egyátalán jönne, nekem egyiknél sem volt ilyen problémám)
2013. márc. 20. 21:35
7/13 anonim válasza:
ha gyorsan jön ababa és nem volt idő beöntésre, akkor ágytálat hozni már nem lesz idő:) :(
ha gyorsan jön a kaksi
letisztítanak gyorsan, kicserélik alattad a lepedőt ennyi, nem gáz egyébként, ott akkor nem foglalkozik ezzel senki.
2013. márc. 20. 21:41
8/13 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok!
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 20. 21:57
9/13 anonim válasza:
Nem kaptam beöntést és nem emlékszem arra sem hogy a lányomon kívül valami kicsúszott még belőlem:))
2013. márc. 20. 22:32
10/13 anonim válasza:
Én 2 kúpot kaptam, aztán wcre kellett menni minden kúp után, még is az első nyomásnál, bef.ostam :D, senki nem foglalkozott ezzel, lepedő csere és ennyi :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!