Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Általában hány hetes terhesség...

Általában hány hetes terhesség takarható még el egy bő pólóval?

Figyelt kérdés
Köszi :)
2013. márc. 20. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Alkattól függ,de tesómnak 3-4 hós koráig nem nagyon lehetett látni csak ha jól megnézte valaki. :)
2013. márc. 20. 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyén függő. Van akin még a 30. héten sem látni, énn ép a múlthéten egyből kiszúrtam egy ismerősömön aki 9 hetes.
2013. márc. 20. 14:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi úgy volt, h az előző két vetélésem miatt, csak a 20. héten mondjuk el mindenkinek, de már 11 hetesen akkora volta pocakom, h nem tudtam titkolni, most 15 hetesen meg már lese tagadhatom, olyan kerek, pedig első baba :) 163cm vok és 62kg!Alkat függő teljesen!
2013. márc. 20. 14:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
5-6 hetesen rákérdeztek....szóval az attól függ, tényleg, milyen az alkatod, mit "vált ki" belőled ez a sok hormon:)
2013. márc. 20. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Így van! Egyén függő! Én 163 cm és 53 kg voltam teherbe esésemkor(tehát normál vékony alkat), és 15 hétig SEMMI nem látszódott! 28-30. hétig bő ruhával simán takargathattam volna, bár lehet, bő pulcsiban most is csak "plusz kilóknak" tűnik... (35 hetes vagyok)
2013. márc. 20. 14:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél a 30. hétig senki meg nem mondta volna, hogy terhes vagyok. Jelenleg a 20. hétben járok és tegnap kezdték el mondogatni páran, hogy "Jé terhes vagy?", de csak mert szűk ruhában voltam.
2013. márc. 20. 14:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából azért kérdezem, mert határozott idejű, fél éves szerződéssel foglalkoztat a munkahelyem, és már előre félek, ha aktuális lesz a babatéma, hogyan trükközzek majd :(
2013. márc. 20. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem egyesek már 10. héttől gyanúsan vizslatták a hasamat és 18 hetesen már minden ép embernek szembetűnő volt. Mondjuk én nem annyira bő póló párti vagyok, azzal lehet, hogy 20 hétig is lehet takargatni. De ez alkat kérdése. Soványaknál szerintem hamarabb meglátszik. Volt egy alapból nagyon kövér kolléganőm, akiről 7 hónaposan tudtam meg, hogy állapotos...
2013. márc. 20. 16:19
 9/12 anonim ***** válasza:
kérdező, amúgy szerintem ne aggódj. ha lejár fél év múlva a szerződésed, de még állapotos se vagy, akkor szerintem nem nagyon lesz gondod ezzel. ebben az esetben mondjuk nem ismerem a tgyás stb. feltételeit.
2013. márc. 20. 16:23
 10/12 anonim ***** válasza:
ez egyén függő :) én 37+3hkm vagyok és a nagy kabátom alatt a lépcsőházban még csak 3an vették észre hogy baba lesz :) ha ülök akkor olyan mintha duci lennék leginkább állva látszik. 37+3hkm :)
2013. márc. 20. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!