Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rövidebb ciklusokkal általában...

Rövidebb ciklusokkal általában rövidebb is a terhesség?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, miért lenne?

A terhesség hossza és a ciklus hossza nem párhuzamos egymással, a terhesség ideje így is úgy is 266 nap.

Vagyis egy rövidebb ciklusnál legfeljebb a peteérés lehetett hamarabb, de attól maga a terhesség nem lesz rövidebb, csak hamarabb kezdődik.

2011. máj. 1. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Igaz lehet. Akkor pl az uh-n ezért is mérhetnek 1 héttel idősebb babának megfeleő méreteket? Mert ugye a ciklus kezdete mindenkinél adott szemben a ciklus hosszával.
2011. máj. 1. 14:12
 3/4 A kérdező kommentje:
...vagyis a peteérés dátumával.
2011. máj. 1. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A baba méretei attól is függnek, hogy mennyi vitamint szedsz abban a hónapban.Az én picurom kéthete még átlagos méretekkel rendelkezett, két hét alatt meg úgy megnőtt, hogy másfél héttel látszik idősebbnek, mint az átlag.ja, amúgy az elmúlt két hétben, amíg olyan nagyot nőtt, sokkal többet phentem, mint máskor, és elkezdtem szedni egy új vitamint is.Nem rövidebb a terhesség a rövidebb ciklus miatt.
2011. máj. 1. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!