Volt valakinek menstruációja terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Szerintem bemesélem már magamnak ,hogy terhes vagyok,de hányingerem van és ugyan olyan rossz szájízem van mint az előző terhességemnél,mindíg el tudnék aludni,bár más nincs és meg is jött ,de elöbb mint kellett volna és az elején kevesebb volt,aztán több,végülis ugyanannyi ideig tartott mint szokott,de más volt.
Akinek volt menzi terhesen milyen volt?
2013. márc. 19. 18:34
11/13 anonim válasza:
-.- ember, mert szerinted ki tudja jobban, egy általános/középiskolai tanár vagy a professzorok, a doktori címet szerzett emberek, PHd-sok, az orvosok az egyetemen...?!
Láttam már olyan tesitanárt és általános iskolai "sportorvost", akinek az alapvető anatómiai ismeretei is elég sok kívánnivalót hagytak maguk után.
12/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a tanárokat félreinformálnák, hogy ezt tanítsad a középiskolai idiótáknak, úgysem tudják meg sosem. Mielőtt osztod az észt, gondolkozz már. Ennyi erővel gyere fel gyakorikérdésekre, úgy is megtudod a választ. Nonszensz.
13/13 anonim válasza:
A megfogalmazásod miatt nem igazán értettem meg a mondataidat, de igenis láttam már dilettáns tanárokat, ahogy azon sem lepődöm már meg, hogy valaki többre tartja egy általános iskolai tanár, egy ismerős vagy egy akárki véleményét ilyen (és sajnos sok más) témában, mint aki ebből szerzett diplomát, miután 5-6-7-8 (!) évig tanult erről az egyetemen. Na ez a nonszenz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!