Mennyi az esély arra, hogy valakinek terhesség mellett normális menstruációja és teljes tünetmentessége (émelygés, mellfájdalom, mellnövekedés, stb) áll fenn?
Azért erre igen kevés az esély.
Ált. megváltozik a vérzés, csak a nő úgy van vele, hogy "véreztem, úgyhogy minden oké".
Az nem érdekli esetleg, hogy fele annyi ideig se tart, vagy csak pecsétel vérzés helyett...
Azért ez nagyon ritka, és egy idő után azért vannak egyértelmű tünetek... ha mást nem, a magzatmozgást tutira észreveszi a nő. :)
(De amúgy tényleg nagyon ritka, hogy valaki terhesség alatt rendesen menstruál!)
Mind a 3 gyerwkkel volt a fogantatas utan NORMALIS mensim 3-4 alkalommal meg
Nem volt kevesebb vagy rovidebb mondjuk nekem alapbol nagyon gyenge es rovid (3 napos)
Aterhessegeim tunetmentesek voltak se hanyinger se egyeb
Hat soha nem lehet biztos a ember lanya
Köszi a válaszokat!
Kedves Utolsó! Honnan tudtad akkor, hogy terhes vagy?
sehonnan
mikor elmaradt akkor elmentem dokihoz 12-16 hetes voltam alt mire elmaradt végig a terheseg alatt jol voltam alig hiztam végig aktivan eltem szal 1000bol 1nek van ekkora mazlija
mondjuk tervezett gyerekek voltak nem lepodtem meg h az vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!