Előfordulhat hogy az enyhe túlsúly miatt nem tudják kiszűrni ha baj van?
CRL:53mm
NT:2,3 mm
BDP:18mm
Thorax AP:19mm*19mm
Femur: 6mm
Nekem a 19 hetesen mondta a doki, hogy menjek vissza 2 hét múlva, mire megkérdeztem miért.
Azért mert túl kövér tetszik lenni és nem látszik minden rendesen.-jött a válasz.
A papíromra nekem is ráírták akkor a vaskos anyai hasfalat.
2 hét múlva egy nagyon jó orvos vizsgált, ő maga se értette miért kellett visszamennem, minden szépen látszott, minden rendben volt. Sőt, azóta mikor uh-n voltunk ez fel sem merült és a papírjaimra sem írták rá.
Már ne haragudj meg kedves kérdező,de megkérdezhetem,hogy hány kiló vagy??Mert ezen most elképedtem,hogy van ilyen,hogy egy husisabb kismamának nem tudják rendesen megnézni a babáját?!
Én 78,5 kilóval estem teherbe és 160 centi voltam mellé,szóval már eleve túlsúllyal indítottam.És a 14. hétre már 82,5 kiló voltam.És nekem minden gond nélkül hasi Uh-on meg tudták mérni a kisfiamat..és még 4D-s Uh-ra is eltudtunk menni,pedig ennél olvastam olyat,hogy akinek túl vastag a hasfala,annak nem ajánlják a 4D-t,de nekem azzal sem volt gondom.
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!